Äntligen!

Imorgon imorgon imorgon......

IMORGON FÅR VI NYCKLARNA!!!!!



Ååååååååh hihi :)

Packning

Jag håller på och packar för fulla muggar kanske man kan säga. Fyller de två sista flyttkartongerna med de sista smågrejer jag har kvar. Resten som är framme, är sånt som man tar under flytt-dagen. Dvs möbler och tex. lampor & sånt, som man behöver enda in i det sista, ha!

Väntar på älsklingen gör jag också. Det betyder att det inte lär bli så mycket uppdatering så mycket framöver. Men det har ni väl överseende med ;)

Ciaoo!


Haiiiiir



Och såhär blev resultatet!Syns kanske inte så jääättebra, men endå :)
Im loving it!



Babyliss

Vad skööönt det känns nu när man har jobbat hela helgen! Stooolt är jag ;))))) Men, nu är jag ledig två veckor framåt för att jag vill hålla mig till renoveringen/flytten. Men men :)

Vi åkte till Kvantum en snabbis efter att mam o pap hämtade mig på jobbet, så jag köpte mig ett gäng smååå hårsnoddar i olika tjusiga färger. Så, när jag har duschat lite senare tänkte jag göra några små inbakade flätor i sidan, precis som jag var inne på igår ni vet :)



Dessa kommer alltså från BaByliss, men köpta på Kvantum för 29,90:- :)


Min variant

Gjorde tre slarviga. Kunde inte göra mindre för jag har inga småå gummisnoddar you know. Så, vanliga hårtoffsar & två hårnålar. Resultatet blev såhäääär, och jag tycker det är dööö-coolt :D



Men håller ni inte med, om att det vore snyggare ifall jag hade haft kvar mitt längre hår?
Inte för att det finns något att göra åt det nuu, eftersom det bara är en uppsättning så spelar det ingen roll. Det är snyggt, så lär ha såhär ibland! :)


Sidecut?

Om man ens har tanken på att klippa sidecut, har jag hört att man kan sätta upp håret i flätor you know, så det blir som sidecut. Det är dösnyggt, så tänker prova! Tror därimot inte att jag kommer klippa så, speciellt inte när jag precis klippte allt hår kortare(tycker att det är snyggast med sidecut när man har övriga håret långt), sååå tänker prova på flätorna.

Är det något man kan göra själv?
Gosh, isf kommer jag ha ett par timmars arbete nu haha!


black n' white (varning för känsliga tittare? ^o))













Jag typ älskar sånna bilder som ovan? Det är ju inte direkt porr eller så, tycker inte jag. Det är fiiiina bilder!
Ljus och skuggor träffar på rätt punkter på kropparna, heeelt perfekt.

Eller vad säger ni?


Du är allt

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge



Upp snart?

Tillbaka till bloggen!

Här sitter jag och myser med min lilla älskade hund.
Hon är så mysig, min lilla pärla!

Nu har klockan precis slagit 00, och jag sitter fortfarande vaken. Varför!? Jag ska liksom gå upp igen, om 4,5 h? Men jag är inte trött. Jag fattar inte.. Eller jo, lite trött kanske, så ska väl lägga mig framför en film. Då lyckas jag typ alltid somna, haha.
Fast bäst sover jag alltid när jag vet att jag har min älskling vid min sida.. Som jag inte har ikväll. :(

Nej nu vill jag bara att dagarna ska gå, så tänker lägga mig och försöka få lite sömn.

Skriver imorgon när jag har kommit hem från jobbet! :)

Fast i Skogås, Solsting, Planering, Packning & Backup!

Sorry för att jag aldrig uppdaterade under tiden som jag var hos min älskling. Det tog mig 2,5 h att åka till honom, istället för 1,5 h som det brukar. För vet ni vad? Jag tar alltid tåget till Skogås och tar bussen därifrån. Och, när jag väl kom dit i tisdagskväll, så visar det sig att bussen gick ca 10 min innan jag kommit dit med tåget, och att nästa inte skulle gå förrän en timme senare! Jag blev GALEN! Fast i Skogås när klockan var strax innan 22, ensam med hunden. Niclas som åkte från Jönköping, hann alltså hem före mig, som 'bara' åkte från Nynäs. Hah! Men fram kom vi tillslut, och man fick träffa sin älskling. <3

Vi har inte gjort något speciellt, för det har varit sådan hetta kan man verkligen säga! Lite solande, ett par promenader och en massa mys. Vi har fått reda på att vi ska få oss en liten kattunge! En svart, långhårig kattkille. Vi har ingen aning om vad vi ska köpa den lille till, så har någon något tips? :-)

Vet ni vad jag gjorde nyss? Som kändes jäävligt skönt! Jag rensade min MSN-lista, haha! Onödigt vetande kanske. Men det känns som om man har miljooooner kontakter på sin lista, som man inte ens har en aning om vilka de är? Folk man kanske addade när man var 3 år, pratade med ett par ggr, och sen ba BYE! Så, jag gick igenom mina drygt 200 pers till kontaktlista, och är nu nere i exakt 80 kontakter. Nu har jag iaf folk jag vet vilka de är/känner! Haha. Men, det var faktiskt skönt att göra, bara så ni vet...

Imorgon och på söndag ska jag jobba! Det ska bli skönt att få jobba igen, men känns inte sååå skönt att man nu börjar jobba en timme tidigare. Och, jag som alltid vill vara där lite tidigare än de andra - bara för att slippa stressen - kommer ju få gå upp Ännu tidigare! Haha omg säger jag bara. Men äsch, har jag bara kommit dit så flyter allt på så bra så. Det kommer inte bli några problem inte!

Dagsplanering fr.o.m. idag:

Fredag(idag): Packa tatueringsprylarna, och kanske lite därtill. :-) Bokhyllan & skrivbordet ska bli tomt(förutom det som tillhör datorn såklart)
Lördag(imorgon): Jobba! 05:45 - 13:00
Söndag: Jobba! 05:45 - 13.00

Måndag: Läkaren - PRIMA
Tisdag: Tandläkaren..... ! Laga ett f''''''ing hål -.-
Onsdag: Hmm? 
Torsdag: Vi får nycklarna till lägenheten!! 


Juste!
Jag måste göra en backup.
Och jag vet inte hur man gör? (a)

För jag känner att min dator börjar typ, ge upp?
Nej men, den börjar ge sig vid uppstart. Så, en vacker dag, som säkert är inom kort, kommer den inte starta alls. Och min externa hårddisk har ju också gått ner under jorden, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Skulle behöva ett par CD-skivor att ladda över allt på. Men hm ja. Då måste man skaffa sådanna också.. Haha! I-landsproblem!


Kat von D @ mitt jobb?

Godmorgon godmorgon!
Eller egentligen är det väl inte morgon, men jag säger så nu i alla fall eftersom det är dagens första inlägg. Men, however ;

Inatt hade jag så otroligt svårt att somna - som vanligt. Jag blev inte direkt förvånad.. Så jag satte mig i datorstolen, virade in både mig och Vissla i täcket, och blev plötsligt väääldigt trött. Så vi bar oss åter iväg till sängen, och somnade tillslut. Skönt det! Vaknade innan klockan skulle ringa gjorde jag också. Jag har börjat ställa klockan nu så jag inte sover bort dagarna, speciellt när jag har saker och ting för mig. Som idag, skulle jag tatuera Emma. Det gick fort, och det gick jättebra! Sen dess, har jag bara suttit och degat här framför pappas dator eftersom jag inte orkar sätta i nätkabeln till min dator, och varit ute på baksidan med Kim samtidgt som Vissla bara har legat här inne och tuggat på ett ben.

Idag(ikväll) anländer min älskling hem till Stockholm igen, så ifall jag får mig ett busskort så hade jag tänkt mig åka till honom för att vara där tills han kommer hem. Men, det är som sagt bara ifall jag får mig ett kort, då jag inte har tillräckligt med pengar på luren för att skicka sms-biljett, plus för att jag tycker att det är komplicerat och DYRT i längden!

Såååå är det alltså. Det blir inget tatuerande på torsdag heller, så då kanske det blir att jag packar ihop mina maskiner och prylar lite tidigare, ifall jag inte har annat för mig vill säga. Om jag är helt sysslo-lös. Men men, nu orkar jag inte sitta här längre. Ska väl.. hitta på något! Haha..

Jag kanske skriver senare, ifall jag inte åker till älsklingen, eller om jag åker dit - men han inte har hunnit komma hem tills jag kommer dit. Så, ciao!



När jag jobbade i söndags så var det en gäst som påminde så mycket om min käära idol Kat von D. Helt insane! Så jag dog lite när hon log åt mig, Haha!


..och såhär blev det!



Vad tycks? :)


Music is my drug

Satt och gogglade lite på musik-tatueringar, och hittade denna! Samma placering och nääääästan exakt likadan(ska ändra pyttepytt) ska göras DIRR!

Vad tycks om det? :)

Bild på mitt resultat får ni när jag är klar såklart!


Måste och ska göra!


Todaaay

Sådärja! Nu är två års-dagen snart passerad, och den har tyvärr varit blandad med både skratt och tårar, believe it or not. Allt gick jättebra på jobbet, och gud så skönt det var att få jobba igen! Kanske var det för att det var så pass länge sedan jag jobbade senast, och för att jag har haft så otroligt tråkigt de senaste dagarna, men ack så skönt det var iaf! Hur som helst. Jag gjorde så mycket jag hann med att göra, och slutade kl 12. Då åkte vi personal upp till Körunda golf & hotell i Ösmo för att börja med en supergod brunch. Åt bla. lax, bacon, äggröra och en väldigt god sallad till. Jag blev väldigt mätt av det jag tog på tallriken då, och orkade inte att smälla i mig en våffla som resten av folket gjorde. Vi gick på rundtur på hotellet där för att se hur de hade det(eftersom vi jobbar på ett hotell, kanske det blir som en arbetsskada ;)) Därefter gick vi och spelade golf! Det var hur sjukt kul som helst, och har sagt till pappa att vi måste iväg och göra det, för det var väldigt kul! Vi avslutade med en varsin glass, och begav oss sedan hemåt.
Här var Elina O/C när jag kom hem, så det väntade middag(inte för mig, är fortfarande mätt haha), fika/efterrätt och massa spel. Under tiden när de spelade krocket så satt jag och pratade i tele med älsklingen. Har inte hört hans röst sen i onsdags, så det var skönt att äntligen få höra den igen. <3

Nu vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Imorgon är det PRIMA, men ska inte vara där förrän runt 2-tiden, så behöver inte ställa klockan på så jättetidigt. Men lär vakna tidigt endå, himla solen säger jag bara! Men, så jag behöver inte tänka på att lägga mig supertidigt. Vilket betyder att jag kaaan sitta vaken och prata med älsklingen, tills han iaf måste lägga sig.
Superglad är jag att han snart kommer hem! Vill bara att dagarna ska gå hur fort som helst FÖR SNART FÅR VI NYCKLARNA!!!! <3333333 tänker på det varje dag. Snacka om att huvudet går på högvarv. Ojoj! :)


Bild lånad från jordo.se


BLÄÄ

Snacka om att man inte har turen med sig. Bara för att jag vill upp och jobba, så har jag bara kunnat sova som en jävla.... ja, INTE ALLS inatt! Det slutade med att jag bara låg och bölade för att jag aldrig somnade. Vissa stunderna frös jag rumpan av mig, och andra sekunden så svettades så mycket att jag inte visste vad jag skulle göra. Hungrig var jag ibland, och illamående i andra stunden. Helt galet.

Men uppe är jag nu. Har precis smällt i mig lite 'frukost', bara för att klara de första timmarna.
Aja, nu ska jag sminka mig och kasta ut hunden på rastning!

CIAO






Jag älskar dig Niclas

2 år tillsammans med världens finaste!

Det är helt otroligt. Nu har vi varit tillsammans i hela 2 år. Jag kan inte förstå att det redan har gått 2 år sedan vi träffades för första gången, sedan vi gav varandra våran första kyss, och sedan vi 'beslutade oss för' att vi skulle bli en. Jag minns fortfarande den dagen som om det vore igår, en dag jag aldrig i mitt liv kommer att glömma.

Det var den bästa dagen jag någonsin har upplevt, helt klart. Jag är kärare nu än någonsin, och jag kan inte fatta att jag får vara flickvän till dig, världens finaste och underbaraste man! Jag älskar dig mer än vad det går att beskriva. Du är mitt allt och mycket därtill. Hand i hand ska det alltid vara du och jag.

Jag älskar dig!

20/6 2008 <3



















You're my angel, always and forever


Åh vad bra jag känner mig!

Galet vad skönt det är. Att först ha tagit en cykelrunda med vovven bara runt området för att rasta henne och få igång hennes springande lite försiktigt. Därefter lämnade jag henne hemma och cyklade ett varv runt hela Nynäs. Kändes jävligt skönt att hoppa in i en kall dusch när man kom hem, gjorde iordning en ansiktsmask och avslutade med en god banan och choklad-milkshake. Benen känns som spaghetti, men tunga som sten. Skönt som fan! Och imorgon ska jag jobba, och jag är taggad som fan. Så less på att sitta hemma, verkligen.

Shopping!

Vi var i centrum idag, som varje lördag för oss. Hittade lite roliga grejer, som jag inte kuunde låta bli att köpa!

Två stycken XXL-vinglas(75 cl), verkligen gigantiska! Hur snygga som helst, och kostade bara 69:- för båda två. Taget, helt klart! Bokstäver i trä, ungefär lika höga som glasen, också hur snyggt som helst. Antingen bara luta imot en vägg så som jag gjorde på bilden, eller så kan man sätta upp dem på väggen då det finns hängen som sitter fast redan i bokstäverna. Kostade 29:-/st (även &-tecknet), men det var det värt! Sen köpte jag den rosa selen till Vissla, då jag har tänkt länge på att köpa en sele till henne, eftersom att det är klart bättre för hundar(det tär på nacken med halsband). Den rosa köpte jag till Vissla, och mamma köpte den röda till Kim - var det tänkt. Dock var den för liten för henne, så Vissla fick ta den röda också. Så sele + koppel kostade 29:- för setet :) Också klart värt.

Allting är köpt på Priskrossaren här i Nynäs :)

Precis när jag kom hem tog jag även en WASA-knäckemacka och ett glas saft, därav den bilden ;)







Morgon

Godmorgon bloggen! Här sitter jag med huvudvärk och illamående igen. Sova i stekande värme är inte en succée säger jag bara. Så är det alltid! Men nu sitter jag här med Vissla i mitt knä och bara gosar. Det var hon som väckte mig, men tur det, annars hade jag väl haft solsting nu så det skulle heta duga. Men men! Det är väl bara att göra iordning sig, äta frukost och ta ut vovven så vi kan åka ner till centrum och göra det gamla vanliga. Tippa på hästar, fika med trisslotter i handen, och självklart hämta nycklarna till jobbet eftersom jag ska jobba imorgon. ÄNTLIGEN händer det något! Fast idag lär bli lika segt. Mamma och pappa är fast vid att sitta framför tvn och det kungliga bröllopet. Det pågår ju fan hela fucking dagen OCH kvällen. Så jag har bara att välja mellan att glo på det, eller att sitta här som alla andra jävla dagar. Bajsbajs..

Men men. Lär skriva senare,
hörs då. Ciao

Coolstuff.se



Det här är helt awesome! Läste precis att allt på bilden ovan kan bli ditt, ifall du gör precis som jag tänker göra nu. Det handlar alltså om lite roliga prylar ifrån Coolstuff som alltså blir ditt bara ifall du som bloggägare, skriver om detta och länkar såklart. Såhär lyder reglerna;

" Detta ligger i potten:

  • ALLA som lägger upp en länk får prylpaketet på bilden ovan bestående av 1 st lysdiodsficklampa med solceller, 1 st Kylmugg, 1 st Värmehjärta, 1 st Massagegubben och 1 st Ice Shooters 4-pack! Totalt värde 215 kr! Självklart skickar vi prylpaketet fraktfritt.
  • ALLA som lägger upp en länk (och pingar sin blogg hos Twingly) får automatiskt en länk tillbaka till sin blogg längst ner på taggsidan du länkade till. (detta gäller alltid - inte bara nu)
  • 1 person vinner en Vooni Internetradio värd 1195 kr

Detta ska du göra för att få prylpaketet och chansen att vinna Internetradion:

  • Tipsa och länka till valfri tagg från din blogg/hemsida!

Skicka ett mejl till [email protected] med dina adressuppgifter samt adress till blogginlägget där du har länkat till oss! "


Så varför tveka? Det gör då inte jag! Ni vet att jag och min älskling firar 2 år på söndag? Även om han inte är hemma då, så måste jag fixa någonting till honom/oss. Jag har dock beslutsångest, och har du som mig, problem med present eller bara någon rolig pryl till din flick/pojkvän, kompis eller en släkting, så finns det massor av prylar på Coolstuff! Tänk er en massa tända ljus, och dessa svävande hjärtan, hur mysigt skulle inte det vara, va? :)


Vad tycker ni?



Hur många tycker att det är roligt? Allt kring deras bröllop som då äntligen äger rum imorgon?

Jag har ingenting emot dem så, men jag tycker att det är så sjukt jobbigt när deras bröllop, krims och krams ska ta över alla jävla TV-kanaler. Allting handlar bara om dem, deras bröllop hit och dit.
Jag tycker då att man aldrig får höra någonting av våra kungligheter sålänge ingen ska förlova sig, gifta sig, fyller år, eller dör.

- Kommer det vara såhär när jag gifter mig då? :)
- Nej, det kommer det inte.

Så för mig,
DISS åt dessa blivande man och hustru!


Om min lilla Vissla


Vad heter din hund?
Decoy's Valentine , a.k.a. Vissla
Hur gammal är hunden? Hon fyller 6 år 31 juli iår :)
Vad har du för ras? Jack Russell Terrier
Hur mycket väger din hund? 8 kg om jag inte minns fel
Hur hög är din hund? Ca 30-35cm (Hon är inte lågställd, utan bara väldigt liten)
Vilken kennel kommer din hund ifrån? Decoy's
Har hunden en bra stamtavla? Det vet jag faktiskt inte haha, men hon var själv en bra avelsmamma :)
Hur lång tid tog det innan han/hon blev rumsren? Ca 2-3 månader tror jag
Skäller din hund på andra hundar? Nope :)
Tigger din hund vid bordet? Tigger inte, ligger bara och väntar ;)
Kan han/hon sitt,ligg,vänta,stanna,loss,hopp osv? Sitt och vänta
Ska du ha en hund senare i ditt liv också? Absolut!
Kan din hund gå lös utan koppel? Japp. Hon är väldigt lydig till mig!
Gillar din hund att hämta pinnar/bollar? Haha hämta ja, men inte lämna tillbaka.
Kan din hund simma? Ja, fast hon tycker inte om vatten så hon avstår helst.
Hur ofta är du ute och går med din hund? 2 ggr/dag, sen får hon komma ut på baksidan 2-3 ggr/dag
Har din hund haft en sjukdom nån gång? Inte vad jag vet om
Är din hund aggressiv mot andra hundar? Nej verkligen inte!
Har du strypkopppel på din hund? Halvstryp
Har du någon gång köpt kläder till din hund? Ja gud ja! Har massivs :)
Vilken är din favorit hundras? Förut föredrog jag större och "gosiga" hundar. Men nu, russell!
Hur många hundar har du haft? Hade en hund förut som jag växte upp med. Sedan fick jag Vissla, och mamma köpte en annan russell - Kim.
Är din hund van med andra djur, tex katt? Katter hon 'känner' funkar. Ser hon en katt ute på gatan blir hon knäpp.
Är du nöjd med din hund? Mer än nöjd! Hon är världens bästa.
Älskar du din hund? Mer än bara älskar. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min lilla pärla.


Vilken musikstil?

ROCK
[ ] Blink-182
[ ] Red hot chili peppers
[ ] Nirvana
[ ] Foo fighters
[ ] Queens of the stoneage
[ ] Audioslave
[x] Nickelback
[ ] Puddle of mudd
Antal: 1

CLASSIC ROCK
[ ] Led zeppelin
[ ] Pink floyd
[ ] Jimi hendrix
[x] Aerosmith
[ ] Queen
[ ] The rolling stones
[ ] The who
[ ] T-rex
[ ] Mean street
Antal: 1

POP
[ ] Britney spears
[x] Christina aguilera
[ ] Justin timberlake
[x] Kelly clarkson
[x] Simple plan
[ ] Backstreet boys
[ ] Rachel stevens
[ ] Will young
Antal: 3

HIPHOP/RnB
[ ] 50 cent
[ ] Fat joe
[ ] Kanye west
[ ] Eminem
[ ] Sean paul
[ ] Snoop dogg
[ ] 2pac
[ ] D12
[ ] Xzibit
[ ] G-unit
Antal:

METAL
[ ] AC/DC
[ ] Guns n' roses
[x] Mötley crüe
[ ] KISS
[ ] Iron maiden
[ ] Metallica
[ ] Motörhead
[x] Black sabbath
[ ] Desyre
[ ] RedCat
[ ] Dirty licks
Antal: 2

HEAVY METAL
[ ] Dragonforce
[ ] KorN
[ ] Judas priest
[ ] Deftones
[x] Killswitch engage
[ ] Cathedral
[ ] Dragonhammer
[x] Rise against
Antal: 2

DEATH METAL
[ ] Chimaria
[ ] Soulfly
[ ] Hatebreed
[ ] Children of bodom
[ ] Cannibal corpse
[ ] Arch enemy
[ ] Morbid angel
[x] In flames
Antal: 1

GOTHIC METAL
[ ] Epica
[ ] Paradise lost
[ ] Nightwish
[ ] Lacuna coil
[ ] After forever
[ ] Xsandria
[x] Within temptation
[ ] Charon
Antal: 1

PUNK
[ ] Sex pistols
[ ] The clash
[ ] Misfits
[ ] Towers of london
[ ] Rancid
[ ] Pennywise
[ ] The dead kennedys
[ ] The ramones
Antal:

INDIE
[ ] Arctic monkeys
[ ] The killers
[ ] Blur
[ ] Franz ferdinand
[ ] Razorlight
[ ] The kooks
[ ] The stokes
[ ] The libertines
[ ] Dirty pretty things
Antal:


ALTERNATIVE
[x] Muse
[ ] Radiohead
[ ] Skunk anansie
[x] Placebo
[ ] Massive attack
[ ] The darkness
[ ] Portishhead
[ ] The shroud
Antal: 2


EMO
[x] Fall out boy
[x] My chemical romance
[x] Bullet for my valentine
[ ] Taking back sunday
[ ] Funeral for a friend
[x] Greenday
[ ] Atreyu
[ ] Lost prophets
[ ] Panic! at the disco
Antal: 4



(Ta inte allt seriöst nu haha)

Onödigt vetande

Idag vaknade jag, och jag var glad att jag hade sovit så pass "länge", för då skulle jag inte behöva sitta uppe och ha tråkigt ensam aaalltför länge, även om jag skulle bli det tills efter 17-tiden då mams och paps ska komma hem. Men, då när man vaknar med ett piss-väder, smittar det av sig till mitt humör och jag blir bara.. typ, sur? Irriterad, och som bilden förklarade i förra inlägget, besviken. På allt, och lite till! Det finns inte ens ord som kan förklara riktigt, och jag känner att jag inte vill gå in på detaljer riktigt här, men måste endå få skriva av mig. Så, en varning nu, detta lär bli ett helt onödigt inlägg för er som inte bryr er, så fortsätt inte att läsa om det vore så.. måste bara få skriva lite känner jag..

Jag vill jobba! Vill till mitt jobb och bli lite svettig. Då hamnar jag i helt andra tankar, tänker på det jag ska och behöver göra, inte på massa annat onödigt tänkande, som invaderar min skalle just nu. Det är så skönt ibland att bara vara i köket själv, ta hand om disk, lägga upp grönsaker, servera gästerna så de har vad de behöver och önskar. Bara för att låsa ute tankar som inte bör vara i min skalle. Det är SKÖNT! Och med det jag nyss sa, jag menar, att när jag är hemma bara sitter helt ensam, så tänker jag för mycket. På allt mellan himmel och gjord. Inget dåligt med det kanske, för jag tänker inga dåliga saker, men jag tänker För Mycket. Allting bara surrar, och det slutar med att jag bara tycker synd om mig själv? Så där kommer det negativa in i bilden. Jag är precis som min hund Vissla, ett sällskapsdjur. Det är vad jag är! Jag har så svårt att vara ensam, även ifall jag oftast väljer att vara det, bara för att jag är så otroligt lat. Usch vad jag önskar att man bara kunde ändra på sig själv. Att dels inte vara så beroende utav sällskap, jag menar, jag ska kunna sitta ensam hemma utan att ångest ska komma. Dels också att jag måste lära mig att ta för mig mer, lite mer att, inte vara så fucking jävla dålig för att höra av mig till mina vänner, som jag annars bara glider isär.

ÅH VAD JAG ÄR SÄMST!
Haha, nu tycker jag synd om mig själv igen ;-)

Så, sorry för kanske långt och helt onödigt inlägg.
Var, som sagt, bara tvungen att få skriva av mig lite.
Skulle nog kunna fortsätta detta hur långt som helst, men jag orkar inte just nu. Kanske att jag lägger till senare, när jag känner att jag måste skriva mer, haha!


bild lånad från shandy.blogg.se bara för att den är fin


-


    
bilden säger allt


Min Vissla

Godmorgon allesammans! Jag somnade tillslut igårkväll, som tur var. Jag rent utav tvingade mig själv en stund blund, och vaknade nu för drygt 20 min sen kanske det var. Var i behov av värme, så jag tog mitt täcke och virade in både mig och Vissla i det. Hon hade inget emot, och se nedan på bilden hur det ser ut(hon ligger kvar nu ju i samma position haha). Så söt!


Sömnproblem..

Här sitter jag och har cpsvårt att sova. Känner ångesten krypa fram längs väggarna, HUR i hel... ska jag kunna somna nu? Jag som var så trött. Får väl starta en film eller något, se ifall jag lyckas bli sömnig då. Galet ;/// illamående har jag också, men det var ju inget ovanligt..

Saknar min älskling gör jag.. som är hela 334,7 km ifrån mig!!!!!!!! fan :(

Film-time!



Jag tänkte dra på någon film, men vet inte vilken utav dessa tre ovan som det ska bli först. Just like heaven, New Moon eller Serious Moonlight. Alla förutom jag har väl sett New Moon, men förutom den, någon som har sett någon av de andra? Tell me about it!


du är det absolut bästa jag vet

Du skulle bara veta vad jag saknar dig. Saknar dig i förväg också, för den långa tid som jag vet att jag måste vara utan dig. Komsi hem älskling.

Jag älskar dig, always

Snart snart våran dag, även om vi inte får spendera den tillsammans..



(för er som inte har förstått det så är han alltså iväg till jönköping och jobbar en vecka drygt. han åker därifrån på tisdagkväll om vi har förstått det rätt.)


Sunshine

Jag & Vissla idaaaag;
Solar & badar tänkte jag säga. Använder mig snarare utav en sån där.. vad heter det, sprayflaska you know? Hah! Dock uppskattas det inte lika mycket utav Vissla då.. men endå!

Nu ska jag se ifall det finns något att tugga på här hemma, annars blir det ut & sola igen.
Bjuder på lite bilder! :)







Love generation



need you know

Här sitter jag med en liten tallrik pyttipanna och ett litet glas juice till frukost. I det här huset får man aldrig sova hur länge man vill, för man vaknar alltid av värmeslag som solen snällt lyser upp en med. Kanske var det lika bra, för det är skönt att inte sova bort hela dagen. Då sitter man här sedan mitt i natten och är klarvaken, och har plötsligt jättesvårt att vrida tillbaka dygnet.

Jag somnade i tårar igårkväll. Först tittade jag på Dear John, som jag tycker att alla borde se! Den är verkligen sevärd. Men sedan, ville jag bara mest av allt ha min Niclas vid min sida. Som sagt, det är kvällar som är värst. Vet bara inte hur jag ska sysselsätta mig om dagarna? ÅÅH säger jag bara! Men idag är det exakt 2 veckor(14 dagar låter mindre tycker jag, så vi kör på det istället) tills vi får nycklarna! Så jag hoppas verkligen att dagarna går fort..

Igår satt jag och målade ett akryl-självporträtt. Det är en skoluppgift jag har, men det är rätt roligt, så det är klart jag gör det på lovet. Dock har jag annars inget val, för den uppgiften måste göras då kursen redan är avslutad :) Fast just nu, exakt nu efter jag har har avslutat detta inlägg, har jag inte en susning om vad jag ska hitta på.. HM?


Kika på tapeterna vi har valt?

Jag och älsklingen var ju här om dagen ner för att se på de tapeter som jag valde till lägenheten. Dock var inte han så glad för alla, så vi bytte ut en av dem och la till en som fondvägg. Här får ni kika på dem :D (tänk dock på att färger inte stämmer till 110% eftersom inte alla datorer har samma grafik som andra. :)




1; hall-tapet - 2; i köket - 3 + 4; i vardagsrummet. den högra blir alltså fondväggen. :)


Elli & Coffe

Hej folket! Jag skrev ett inlägg för ett par timmar sen, eller rättare sagt, jag började skriva ett inlägg, men något hindrade mig från att fortsätta, så jag skriver ett nytt nu iaf. Jag har precis kommit in från att ha varit ute och ätit + bara varit med Elli och hennes Coffe. Trevvvvlans var det, och jättegod kycklingsallad åt jag medans de åt en stoor pizza. Vi blev bemötta av en stor satans mås på pizzerian också eftersom vi åt utomhus, men den var söt, haha! Efteråt gick vi till Kvantum och köpte glass & godis, och därefter vandrade vi hemåt hit, hoppade studsmatta, satt och bara pratade och sen slutade det med att Elli och Coffe hade ett mini-vattenkrig, haha! Men trevligt var det iaf att träffa dem, nu vet jag bara inte vad jag ska göra... Älsklingen åkte ju halv 11 imorse hemifrån här för att åka hem till sig och hämta kläder, packa osv då han för bara 2 h sedan åkte ifrån Stockholm mot DH i Jönköping där han nu ska jobba en vecka. Jag saknar honom redan, och känner att jag verkligen måste sysselsätta mig, annars får jag typ panik? Det jobbiga är att jag bara inte vet Vad jag ska göra.. Någon som har tips på vad man kan hitta på när man har supertråkigt?




1; mås - 2; maaat - 3; coffe - 4; ellii
(samtliga bilder tagna med mobilen)


Jag lever, jag lovar!

Bloggeeen! Nu har det varit dagar med snutten igen, och jag är glad för det, för redan imorgon åker han till Jönköping för ett jobb i en vecka drygt. Synd också att både han och jag jobbar på våran 2 års-dag, men den får la 'firas' när han kommer hem såklart. Hoppas bara dagarna går fort, för det är inte länge kvar tills nycklarna till lägenheten är våra, och då ska det börja renoveras! :D Eller, det har jag iofs sagt hundra gånger nu säkert, men haha, ni anar inte hur pirrigt det är, och hur mycket vi längtar efter att dagen ska komma!

Vi har bestämt oss för att hitta en cykel till honom också. Han har nämligen lånat pappa nu, så har vi varit ute och cyklat. Så vi har bestämt att när han har en, ska vi börja cykla han, jag och Vissla dagligen. Bra träning! :)
Så under tiden han är borta o jobbar så ska jag och Vissla ut :) Hon springer vid sidan om, och jag cyklar. Bra träning för båda!

Men nu ska jag mysa med hjärtat sista natten tsms innan han åker imorgon. Skriver mer då antagligen.

Whaaaatevaah

Goddag allesammans! Ska fatta mig kort, för det är just nu pause i Bring It On 2 som går på ngn kanal på tv. Men iaf. Idag har vi tittat på golv och det var svårare när man såg alla miljoner golv framför sig. Svårt att välja kanske, haha. Men blev iaf ett jättefint grått ek-golv, snyggt som satan! Vi tittade även på duschar som var minst lika svårt det haha. Efteråt har jag fortsatt med städningen här hemma, och har lekt i Photoshop för att se hur köket ungefär kan bli. Blir nog superbra! :)

Men nu ska jag fortsätta titta på filmen innan vi efteråt ska åka upp och fika hos min farbror med familj, pappa och jag! :)

Chipmunk ft. Esmee Denters


Vill, nu!

ÄR SÅ GALET TAGGAD FÖR FLYTTEN! :D Wiiiiiie säger jag bara!
Idag var jag och pappa till en färghandel och tittade på tapeter. Eller, jag bestämde tapeterna och pappa skrev upp artikelnumrerna, så jag ska dra dit Niclas så han får kika på dem. :)
Imorgon ska vi till Bauhaus och titta på golv och duschkabin.







(Så skönt att man nästan har typ, slutat? med sminket. Iofs kanske det är för att det ska vara sommar nu, då ska man inte vara sminkad :) Inte för att jag får färg av solen, men skönt endå. Plus att man känner sig mer fräsch! Pluuuus att plånboken känner sig hedrad ifall man skippar det, hah.)


Städning, nedplockning och packning



Okej, här tänkte jag visa hur vackert mitt rum är. Jag tror aldrig att jag har fotat denna del av rummet, så nu får ni bild på det! Har inget vidvinkel-optik, så ni får inte klaga. Och ber om ursäkt för fel iso-inställning. x)
Men iaf. Nu är det i alla fall saker överallt. Jag vet inte vad jag ska göra av med, hur mycket jag ska spara och vad som man kanske ska spara för att typ kanske vill ha det senare i livet? Men iaf. Det som är inringat är det enda och det sista som ska Packas ner i flyttkartonger när dagen med stort D börjar närma sig. Tatueringsprylarna packar jag nog ner innan, men endå inte riktigt än ifall jag skulle få för mig att göra något själv.
Så, efter nästa söndag(den 20:e !!!!!!!!!!!<3) så kommer jag inte ta emot kunder förrän efter flytten, och vi har kommit i ordning osv. Vet inte hur lång tid detta tar, men inte tidigare än augusti iaf. Efter skolstarten någon gång tror jag?

Meeen iaf! Jag har lite småsaker som jag kan plocka ner redan nu, så som allt annat. Känns nästan skönt att faktiskt ha allt nedplockat? Då är det liksom bara att, sticka? Haha, när den dagen kommer. Jobbigast blir nog när datorn ska packas ihop. En monsterdator och n 24" widescreen skärm är ju skoj att bära på, hah. MEN i alla fall. Jag tänkte faktiskt plocka ihop överdelen av mitt skrivbord! Se här ;



Och haha, ni ser pricken på sidan av den nedre bilden. Jag har ingen aning om hur jag får bort den. Antar att den sitter i kameran, för den är kvar vilket optik jag än använder. Men, den går inte bort om jag torkar försiktigt med en trasa på "spegeln" i kameran, vad den delen nu heter.. Vart kan det vara någonstans? Någon som har erfarenhet utav skit i kameror? :(


Bättre bild kanske



Jag tänkte bara bjuda på en bättre bild av tatten jag gjorde igår. Här syns det mer att vissa stjärnor kanske vart lite skeva(stavning?) här och var, men det får fixas till senare. Ni ser även min misslyckade "skuggning" - HAH! Jag hade alltså aldrig ens provat skugga över huvudtaget innan jag gjorde det där, så ja.... bilden säger allt, haha! Det ska också fixas till så småningom. Haha.


Sommarfeber!

Nae kanske inte, men fick bara en sådan lust att lyssna på 'typiska' sommarlåtar. Lite Gyllene Tider, lite Tomas Ledin mfl! Så varsegod, här jag samlat några av mina sommar-favoriter :D

Sommartider


Tuffa tider


När vi två blir en


Girls just wanna have fun


Inatt är jag din


Everytime we touch


Svennebanan


Gotta be somebody


Det var en gång en fågel


Fånga en sommar


Dagens mjau!

Humör: Börjar bli lite trött?
Plus: Nachochips!
Minus: Tråkigt på tv
Kläder: Linne & mjukisar
Frisyr: Uppsatt
Låt: LEENDE GULDBRUNA ÖGON! hahah ooomg
Händelse: Fick veta att vi får nycklarna en månad tidigare!
Planer: Ska nog sova snart, va?
Mat: Rostbiff, potatissallad, sallad, vitlöksdressing & ett glas saft! <3
Drog: Cashewnötter
Tanke: ..på hur det kommer bli när vi har flyttat :)
Måste: Sova snart ja..
Vill ha: Min säng!
Saknad: Älsklingen miin.
Önskan idag: Hm.. jag vet inte riktigt :o
Ser fram emot: Flytten!!!!!


Jag älskar dig mer än allt<3


Cherry blossom

Satt precis och ritade lite på ett körsbärsträd. Fick inspiration då jag hittade en tatuerare's blogg, där han hade tatuerat just ett sådant träd. Så, nu blev jag nyss klar. Inte så noggrann, men duger :-)


Stars

Jag bestämde mig för att fullfölja min tatuering. De tre stjärnorna som jag gjorde det första jag gjorde, samma dag, när min första maskin och alla dess tillbehör kom hem till mig ett par dagar innan min 17-årsdag i November -09 alltså. Så, ytterligare 16 st stjärnor i olika storlekar pryder nu insidan av min vad, några mitt fram och en påväg ner mot foten.

Blir säkert aasbra :-)


Klickgolv

Här sitter jag och är döööö-trött. Roligt, ha? Nja , kanske inte.
Men är sysselsatt, det är jag i alla fall! För jag sitter och tittar på golv, kakeldekor och tapeter. Det enda jag hittade var i alla fall kakeldekoren och så fann jag ett par(hehe, ett par......) golv från Bauhaus som jag föll lite för! Ska visa dem för papsen och se vad han säger. Eller, först Niclas kanske också. Haha! :D ´

Tapeter är visst himla svårt att hitta på internet, har ni märkt det? Plus att, det är nog inte så lätt heller med tanke på att ens grafik i datorn kan ju visa lite skillnad än vad det kanske ser ut att vara i verkligheten. Så, hoppas på att åka och titta på tapeter IRL snart. För det är skoooj!

För er som kanske inte har läst det på min FB eller BDB, så har vi nu fått veta att
vi får nycklarna till lägenheten redan den 1 juli! :D

Kul va? :)

Här har ni bilder på de golv jag hittade. Jag tror att vi bara ska byta golv i köket, trooor jag, så föreställ er dessa i ett kök med svart kakel & tror, vita, luckor. :)



Bilder lånade ifrån Bauhaus.se


Summeeeeeeer





Bjuder på lite bilder på min kära vovve!
Ska äta nu, så skriver efteråt :)


Here we are

Här sitter jag och känner hur myyyysigt det är med huvudvärk(förstå ironin). Snart väntar även en häärlig muskelvärk i nedre delen av huvudet och i nacken, som är ett symptom utav mina illamåendetabletter jag har, som jag precis tog två stycken utav. Vet att jag åt dem dagligen för ett tag sedan, och det kändes som om någon tröck ner mitt huvud åt vänster, så att de lutade hela tiden utan att jag kunde hålla upp det. Det är jättesvårt att förklara riktigt hur känslan var(och nu även väntar), men jag hoppas att jag hinner somna innan det kommer..

Älsklingen är här! För stunden är han dock på toa, därför jag passar på att skriva här ;-) Han kom ju hit igår ganska exakt kl. 01.30, men vi somnade nog inte förrän runt k. 03.30 tror jag. Gick upp ur sängen gjorde vi inte förrän kl. 14.30 (a) och sedan blev det tatuering på Hannah vid 4 tiden. Efter det åt vi, jag & Niclas var iväg till Willys en snabbis, och han fyllde i min smiley på ryggen. Ont som satan gjorde det, fy. Där är anledningen till att jag helst gör mina tatueringar själv. Det känns f*n så mycket ondare när andra gör på mig har jag märkt, puh..

Imorgon ska jag och mamma till Haninge. Älsklingen väntar här hemma tills vi kommer hem igen, och sen blir det nog till att träffa Elli & Coffe :-)

Nu ska jag pysa mysa med älskii! /

Bilder från gårdagen med Elli


Min älskling är snart hos mig!

SÅ SOM JAG HAR LÄNGTAT! Vi har inte träffats på en vecka, och en vecka utan varandra är bra mycket tycker jag. Plus att vi inte alls har hört varandra på 2 dagar. Tillräckligt mycket tycker jag :( MEN, om mindre än en timme är älsklingen här hos mig och såååå som jag har längtat, som sagt (a) Myyyyys <3 Min bebis



You're the one and only. I love you more than everything!


Elliii



Dagarna spenderas med min bästa vän. Vad vore livet utan dig? <3


"Ta hand om dig"

Jag har beslutat mig för att ta bättre hand om mitt ansikte, så jag fick dessa utav mamma. Passar perfeeekt för min feta äckliga och orena hy! :)


Dear John



Nu blir det väl filmdags då! Dear John blir det ikväll, har fått bra omdöme, då filmen verkar vara en typisk "jag-film".. (a) Så mjau, som sagt, film-time!


Beslutsångest!




SOMMARLOV!


Sommarshow av ES2




Green



Fyllde i bladen nyss. Gjorde för ont för att jag skulle fortsätta med själva blommorna, så det får bli nästa gång :)


We belong together


Solsting



Här ovan har ni en bild på hur det blev med vaserna, stenarna och växterna som jag satt tillsammans. Så denna kombination har jag två stycken utav, så lär väl bli en i köket och kanske en i vardagsrummet senare då :)
Jag tycker i alla fall att det blev skita-snyggt! Vad säger ni?

Idag blev det verkligen, eh, skönt? Jag och Jennifer möttes på Kulturskolan 08.15 och var ensamma med våran bildlärare ett bra tag innan ett få-tal pers till började trilla in. Vi fixade ljuset och så hjälpte jag Alexandra att repetera repliker. Därefter blev det lunch, och sen gick jag hem och målade ett par skoluppgifter jag har att göra. Låg ute i solen på baksidan och ritade, och sen somnade jag till en stund och var helt yr när jag vaknade. Jag kan inte vara i solen märker jag, får typ solsting? Jobbigt var det, men färg fick jag! ;)

Utanför Kulturskolan var det en mås som inte tyckte om mig och Jennifer. Vi antar att det var ett bo i närheten där vi var, för så fort vi rörde oss så var den påväg att flyga på oss, haha. Men fin var den i alla fall, så jag passade på att sno en bild på den, eftersom jag hade kameran i högsta hugg!


Kakeldekor ska det bli!

Som ni ser håller jag på med en uppfräschning utav bloggen, och det är väl en del kvar att göra, bla. headern såklart. Dock är jag hur trött som helst just nu, så jag tänkte bara skriva lite här innan jag hoppar i säng!

Det har som ni säkert redan förstått, varit en sjuuukt bra dag idag. Började med att vi fick veta att vi fått lägenheten som vi hunnit ställa in oss på att få, så den tur som vi hade gjorde att vi då fick den! :D Imorgon 11.30 skrivs papprerna och sen poff pang så är det vår. Dock så blir det inte inflyttning direkt då den nuvarandra ägaren inte flyttar ut än, men endå!
Bara dryga en halvtimme efter jag fått det beskedet så gjorde jag klart min sista uppgift på grafisk illustration i skolan idag. Det var min enda lektion idag, och även den sista lektionen för hela veckan nu innan sommarlovet börjar. SKÖNT! Oooooch, på den lektionen fick jag veta att jag har fått MVG i hela kursen! Glad som satan var jag resten av dagen, förutom att jag fick stressa hit och dit, och hann därmed knappt äta någonting. Det blev vidare till stressmage, illamående blabla äckel. Men åt iaf när jag kom hem! :-)

Jag och mamma var på ICA och handlade lite. Där köpte jag 4 st mörklila bordstabletter som kommer passa utmärkt till vårat svarta köksbord! Vi åkte vidare till Coop där jag köpte mig två glasvaser, två plastväxter att ha i dem, två burkar med småsten som jag la i vaserna med plastväxterna, och sedan 6pack glas! Jag kan verkligen inte få nog utav glas. Vi har huuuur mycket som helst, men endå köper jag mer? Men hallå, 6 st helt vanliga glas för 15, alltså FEMTON kr! Det är INGENTING! Så, det var taget! ;-)
När vi kom tillbaka hem klädde jag även om stolsdynorna i ett tjockt och grå/silver aktigt tyg, som blev supersnyggt! Silver, svart och lila kommer det då troligtvis bli i köket vårat :-) Dock är jag lite suris att jag inte har hittat mina panelgardiner som vettefaaaaan vart de har tagit vägen..

Men då till rubriken. Kaklet i köket är inte vad jag föredrar, och inte heller i badrummet. Och, har vi då inte råd att kakla om allting, så kom jag på den briljanta idéen att köpa kakeldekor istället! Jag som är så otroligt kär i svart kakel i kök, tänkte mig köpa ett gäng sådana lappar och klistra upp. Kan hända att jag köper något med något mönster eller så att ha i badrummet, för att kanske piffa upp det litegrann sådär.

Googlade lite på kakeldekor, och fann dessa bilder. Kika ni, för fan så snyggt det kan bli! Syns ju knappt att det är klisterlappar? Det som är meningen :-)


YEEEEESSSSS!!!

VI FICK LÄGENHETEN!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Us against the world



Verkligen inte klar, men det ser ni väl. Men, skulle bara visa vad jag sysselsätter mig med och hur långt jag har kommit! :-) Fortsätter antagligen imorgon, för nu måste jag sova så jag får liite sömn iaf.

Graf imorgon. Enda lektionen. Därefter till stan för museum & bio med foto-kursen. (Cattttiz, samma utställning ni var på är jag säker på! Bara så att... du vet (a))




Saknar min älskling gör jag också. Så otroligt mycket.
Slängde iväg ett litet love-letter till honom i form av SMS såklart - dagens teknologi eller vad det nu heter.. (a) och, fick gullgull tillbaka. Vill bara vara i hans armar nu <3


RSS 2.0