Lunchtajjjm

'Godmorgon' bloggen! Här sitter jag hemma och lagar min lunch. Det enda jag var i skolan för idag var för att plocka ur lite papper i mitt skåp, sen slutade vi tydligen. Då drog Niclas mig till sig och så gick vi upp till elhuset där de hade lektion. Så, jag fastnade där, glömde helt bort att äta lunch, och beslöt mig för att åka hem. Så nu sitter jag som sagt här, ska alldeless strax äta lunch för att sedan pysa iväg till tandläkaren. Eller, bussen går om 2 h.. men, endå! Ikväll ska jag även gadda, och blir det inte alltför sent så ska jag hjälpa mamma med hennes hårfärgning. Och förresten, så tyckte Niclas att mitt hår blev fint. Dååå blev jag glader :-)

Nu ska jag äta, CIAO /


My hair

Vet att det är dålig bildkvalité och att färgen kanske inte syns så mycket här.. men iaf. Färgade håret idag juu, blev den mörkaste brun jag kunde hitta innan svart. Så here you go;



Hittade även mitt löshår jag hade för nästan ett år sedan. Eftersom det var Efter jag hade färgat mitt hår, så är det en aaaaaning färgskillnad, därav svartvita bilder.. (a) Men iaf, jag längtar tills jag har den här längden och tjocklek på hår! Fy i helvete vad jag gillar det, säger jag bara..





( ooooch jag ber om ursäkt för min skitiga arm! det är målarfärg från när jag målade våra köksmöbler (a) )


Nya högtalare vore kanske bra.

jag tror att jag ska beställa hem dessa..
är så less på att man knappt har någon bas i mina spräckta högtalare.
gosh säger jag bara!


Nu blir det...


Framtida kök kanske. Eller?

Är det såhär vårat kök kommer bli?
Jag hoppas på något liknande iaf! ;)

Gjort i IKEA Home Planner. Nu kör vi på The Sims 3 istället!


Lite skojs

Har sysselsatt mig med lite ritning. För skoj är det! Porträttet är dock någon vecka gammal, har bara glömt att visa det. Firren gjorde jag nyligen idag.

Nu tänkte jag sätta mig och göra om bloggen lite! ; )





HAHA var bara tvungen att visa när mamma och pappa fick äran att rita en vovve. HAHA, snyggt resultat va? ;D


Bittersweet memories

För er som tycker om BFMV, och inte har kikat på nya albumet Fever, gör det nu! Här har ni Spotify-listan. >
Bullet For My Valentine

Ett exempel är Bittersweet Memories , här nedan


Morgondagen: ?




Detta kanske får bli morgondagen.

- Titta & eventuellt köpa töjningar till båda öronen
- Köpa målarfärg till köksmöblerna
- Kanske köpa hårfärg? Dags nu!
- GODIS !! :) :) :)


Black or white

Hey allesammans. Här sitter jag en tidig fredagskväll och bara CHILLAR! Det var soft i skolan idag, och det är idag som betygen för oss börjar/började sättas, så idag var den sista 'riktiga' skoldagen. Huuuur soft som heeelst!

Iaf. Efter skolan åkte jag, Niclas och pappa för att titta på en lägenhet vi blivit erbjudna. Ett renoveringsobjekt helt klart, men vi har bestämt att ta den ifall tanten som äger den kan ta vårat bud. Så, dirr när vi fått den så börjar en stor-renovering. Aaaaaskul! :) Men som sagt, OM tanten tar budet förstårs ;)

Imorgon tänkte jag ev. slipa upp och måla om vårat köksbord + stolar. Det är akryllackad björk för tillfället, men skulle helst vilja ha det svart eller ev. svartbrunt. Så, vi får se vad det blir. Tessan skulle iaf hjälpa moiiii! :)



Sova, tack!

Godmorgon allesammans!
Sovit gott?
Det har iaf jag! Jag somnade fortare än kvickt igårkväll, och första gången på länge utan en rullande film eller lite musik. Har en tendens att alltid vilja ha en film på när jag ska sova, om inte Niclas är här förstårs. Men nej, nu var jag så trött att jag somnade endå. :-) och usch, nu är jag så trött så det får heta duga. Jag var SÅ nära att somna om imorse, om det inte vore för pappa som hörde att min klocka ringde, och att jag aldrig klev upp. Så han väckte mig, och jag kände mig mer eller mindre tvungen att kliva upp även ifall det var det som jag minst ville, hah. Men iaf, det är bara en lektion för mig ju idag, så det ska nog funka jättebra. Men mjau, nu ska jag strax pysa iväg till bussen så jag ska bara fixa det lilla sista, sen så.

Skriver senare idag.

CIAO!


The Last Song

Im back, bloggen!
Tillbaka från slit och släp på jobbet ;) Haha nejrå, det är kul att få jobba tycker jag. Inte bara sitta hemma och slöaaaa. Så, hoppas helt klart att jag får jobba mer mer mer nu när "lovet" snart väntar.

Imorgon blir det bara en lektion för jag ska till PRIMA efteråt, så det är rätt skönt då, och då är det alltså helt lugnt att vara degig efter kvällens jobbande. Nu håller jag på och väntar på filmen "The Last Song" och tänkte spela lite Dont Look Back In Anger på gura :) Förresten håller jag på att lära min älskling att spela, och det går riktigt bra! Kul som satan att han har tänkt sig att lära sig spela :D Så vi kan sitta tsms och spela, yummi yummi!

Men men, skriver aaaantagligen imorgon.
Så, då lär ni märka hur det har gått med lägenheten.

Godnatt sålänge!


Plugg och jobb, tummen upp!

Sådär ja! Snacka om att jag känner mig nöjd.
Igår hjälpte min älskling mig med våran idrottsuppgift så jag hann få in den innan deadline igårkväll, så det hann jag precis med. SKÖNT! Och nu, har jag precis gjort färdigt och skickat in en NK-uppgift som jag har suttit med i, eeeeeh, sen typ.. lite innan sportlovet? Helt SAJK! Att jag skickar in den bara ett par dagar innan betygen sätts, när jag har haft nästan hela terminen på mig. Men fan, nöjd ska jag vara iaf, så jag inte bara sket i den! :-)

Och budgivningen satt inte igång idag som vi trodde, utan mäklaren ringde visst bara runt och kollade vilka som är eller inte intresserade av lägenheten. Så, imorgon kl. 11.00 sätts det igång, och DÅ är det verkligen bara att hålla tummarna så inga dryga jäääävlar budar över! ;-) HÅLL TUMMARNA ÄR NI GULLIGA! :) För.. horoskopet för imorgon lät inte så lovande, haha..

Men, nu ska jag byta om och fixa till frillan innan jag sticker iväg till hotellet och jobbar ett par timmar.

CIAO!


Seeeeeeeeeeen update

Oj, snacka om olikt mig att inte skriva någonting på 4 dagar.
Vet inte riktigt vad jag ska komma på för ursäkt ;-)

Kaaanske att jag har spenderat dagar med Niclas sedan i torsdags. Nu är det måndagskväll, och han är glädjande fortfarande här. Vi har så mycket på gång så det är inte konstigt att jag inte vill sitta här. Vi var ju som sagt på IKEA, jag har jobbat, vi var på lägenhetsvisning och har shoppat soffa, köksbord + stolar. Nu sitter vi på helspänd och väntar på att mäklaren ska ringa imorgon så budgivningen kan gå igång - och sen är det bara att hålla tummarna! Så, det är vad som är på gång nu! :D Imorgon ska jag jobba också, räkafton på hotellet. :-)

Och, så går vi på sommarlov nästa vecka!! Omggggggg. Haha. Så det är jävligt stressigt i skolan känns det som, eftersom betygen sätts redan nu på fredag. Holy shit säger jag bara. >.<

MEN, där har ni alltså anledningen till varför jag kan vara lite off.
Tror iaf att jag skriver mer imorgon.


CIAO sålänge!

Storshopping @ IKEA!

Imorgon fredag ska jag, mamma och min älskling åka till IKEA och storshoppa! Kul som satan ska det bli! :) Har en inköpslista på 5 st A4-sidor full med saker som ska inhandlas. Kul eller hur? SKOJA INTE! :D Hihi. Eller, det tycker iaf jag och mamma. Ni vet ju hur killar och IKEA går ihop ;) Haha.

Lördagsmorgonen ska jag jobba, och under tiden jag gör det ligger väl min älskling och sover i min nu nybäddade(=SKÖNT!) säng, och därefter ska han ut och dela ut sitt CV överallt. Han måååååste skaffa sig ett jobb när vi flyttar juu :) Hihi!

Söndag är det visning på VÅRAN(förhoppningsvis iaf) lägenhet, som vi verkligen håller tummarna för ska bli våran!

Får se ifall vi hämtar soffan i helgen också! :) Mycket att göra nu för tiden.

Och plugga, har man självklart glömt bort att göra.
Har så GRYMT mycket jag måste göra, på mindre än en vecka! På fredag sätts betygen, O M G säger jag bara..

Måste göra;
- Kulturhistoria redovisning
- Idrottsuppgift
- Naturkunskap tentuppgift
- Bild



<3

23 månader tillsammans <3
Jag är världens lyckligaste tillsammans med dig, verkligen Världens lyckligaste!


Sveriges fulaste hem



Idag fyllde jag i allt svart i min kära fjäril, skönt att få det gjort någon gång! Hoppas det blev tillräckligt bra nu, så det bara är det rosa som är kvar på den. Vore skönt att ha den tatueringen helt klar, för det är typ den finaste jag har - än så länge ! :)

Idag har jag varit med Elliii. Jag fyllde i hennes tatuering innan jag gav mig på min fjäril. Därefter åt jag lite, sen bar det hem mot henne. Innan vi gick hem till henne gick vi på 2 minuter på en lägenhetsvisning i samma område där hon bor, och det var nog den fulaste lägenheten jag har sett! Fy i satan säger jag bara. Lucky me att vi inte ska anmäla intresse för den ;)

Nu ska jag nog ta och försöka lägga mig och få en blund. Försov mig imorse, och var väl inte så bra kanske..


-

Vad less jag är på att alltid vara missnöjd med mig själv.
Blir så sur.
Finner inga ord..

It is what it is

Hej bloggen. Jag ber om ursäkt om att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har helt enkelt bara haft annat för mig. Det måste man väl få ha ibland också? :-)
Bland annat har jag varit hos min älskling mellan söndag och måndagen, så jag sov där och blev kvar där under halva måndagsmorgonen också, och åkte därefter hem till familjen i Nynäs. Jag packade lite till, eftersom jag hade halva garderoben liggandes på sängen, och ville gääärna kunna lägga mig där utan problem.

Idag sitter jag nu här i skolan och har min första och dagens enda lektion, grafisk illustration. Helt okej, för tiden brukar gå så otroligt fort när man är här, så det är chill! :) Därefter ska jag hem och troligtvis städa lite till, eller om man ska lägga sig framför tvn och slappa lite med vovvarna.

Älsklingen mår inge vidare, men jag hoppas endå att han orkar komma hit, eftersom vi har bestämt att gå på en lägenhetsvisning. Det är egentligen två stycken, men den ena verkar inte svara när man ringer, HM? Sur jag blir på det. Så ja, det är tre lägenheter i samma område som väntas att bli uppkollade av oss, haha! :)
Så, ifall min älskling orkar, som jag hoppas, ska vi dit och kika idag.

Men, nu tänkte jag göra lite nytta så jag blir färdig med min uppgift någon gång.


And it's done for today

ett jävla bra tag senare är den på god väg iaf ;)
den behöver, ser jag redan nu, fyllas i. plus att det ska bli
färg+skuggor, pluuuus att jag ska göra mer blommor under :)


men, vad tycks hittills? :)


,




Kluring kanske?

Jag tänkte retas lite med er. Eller, liksom, låta er få ta en titt på hur det kommer bli med tatueringen.

FAST, jag sa nu inte hur mycket ni skulle få se, eller hur? ;) Så, här får ni en bild på min vad som jag precis har tryckt stencilen på. Nu är det eran uppgift att gissa och tro vad det är/hur det kommer se ut. :)

Tror inte att det är sååå svårt, men försök att säga så detaljerat som möjligt, det blir roligare då!


Sikken jeeevla röra



Närmare än såhär får ni inte komma bilderna. Det räcker med att se från detta håll, för att se hur FÖRJÄVLIGT mitt rum ser ut nu! Jag gav mig på min andra garderob idag bestående av lite kläder och en jävla massa väskor(ligger på sängen), ett litet bord från IKEA, massa jävla papper(betyg, lönepapper, foton, teckningar) och massa annat både kul och icke kul, haha. Och, jag orkar inte fixa denna röra nu, för jag är på gång med en tattoooo ;)




JAG HAR HAFT VÄRLDENS VÄRSTA MENSVÄRK IDAG! Jag trodde emellanåt att jag skulle spy för att jag mådde så illa och hade så ont. Aldrig har jag haft så ont i mensmagen som nu! Åt helvete säger jag bara.. Vek mig när jag och pappa åkte ner en sväng till centrum, så han skjutsade hem mig innan han skulle åka och handla mat till oss. Vilade en stund i vårsolen på baksidan med en värmekudde om magen, och knarkade Ipren. Nu är det dock lite bättre, men kan vara för att jag har tagit två tabletter ;D

Dagen i allmänhet har annars varit verkligen NOT MY DAY. Mamma jobbade(kom hem nyligen), Elli var i Örebro(kommit hem nu), Niclas skulle ut på krogen(han är ute nu) och pappa skulle också någonstans. Inte hade man någon att snacka med på msn heller, för alla skulle göra något. Skulle de inte sova, så skulle de ut på Freja, som verkar vara stället man skulle ha varit på idag - IFALL man var 18 ja.. *suck*
Sen så när jag och pappa iaf skulle äta innan han skulle åka, då ska jag ta ut förpackningen med potatissallad från kylskåpet, som låg på ett fat. Tror ni inte att jag tappar både fat och förpackning i golvet eller? Potatissallad var det fullt utav i hela köket, och lika så med porslinsbitar utav tallriken. GUD vad pissed off jag var efter det. DÅ var jag inte riktigt att leka med...

Men sen kom jag på den utmärkta idén att börja skissa på en tatuering jag har på gång, som jag sa i början av inlägget. Den ska sitta på min högra vad, så jag tänkte ta och börja på den nu :) Det blir bara konturer idag, plus att jag ska göra mer på den, men det gör jag också senare. Just so you know.

Köpte mig ett par idag

Idag var jag mig och köpte ett par blyertspennor, som jag precis var i stort behov av nya! Gick till den nyöppnade konstaffären här i Nynäs och köpte detta kit för 152:-

Innehåller 9B, 8B, 7B, 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, F och 2H





Fan för orättvisa!

Ni måste bara titta på denna video. Det handlar om en katt, som precis blivit påkörd av en bil. Så efteråt kommer kattens kompis/flick eller kanske pojkvän dit och gör hjärt & lungräddning på katten för att få liv i den. När den märker att det är försent, lägger sig katten brevid den andra och tittar in i kameran och ser jätteledsen ut.

Jag började ärligt GRÅTA när jag tänkte på hur jävla tragiskt det är. Djur har det då fan inte lätt! Plus att ni vet väl hur djur lever utanför Sverige.. ;/


Lite sent sagt på dygnet kanske, men endå..


Snart slår klockan över tolvslaget, och då tickar det neråt mot 19 dagar kvar, tills sommarlov alltså, därav solen.. (a)


Twisted





Faber Castell (Goldfaber) 6B + ett sudd och pekfingret, det enda som behövdes, haha!


Dagens

Humör: Lite trött, men glad för det!
Plus: Att det faktiskt är fredag(känns som söndag..)
Minus: För lite sömn tror jag. (Somnade 06.30 imorse?)
Kläder: Mjukisar & linne
Frisyr: Uppsatt i en knut
Låt: Lifehouse - It is what it is
Händelse: Öööööh..
Planer: Städa garderob nr 2
Drog: Lifehouse!
Måste: Duscha
Saknad: Pojken min
Önskan idag: Att pappa köper godis :D
Ser fram emot: Mycket

Gammal biiild


Styla om en häst



Sådär ja! Den kanske inte ser så rolig ut nu, men tror att den passar betydligt mycket bättre i mitt blivande hem när flytten hemifrån äger rum. Detta är mer jag! Och Niclas har inte så mycket att säga till om här, haha! :)


Suttit och ritat lite





Ritar inte alls mycket längre frihand, så är kom ett verk jag gjorde nyss. Har inte sovit en blund för att jag inte kunde somna efter att jag tittade på Imagine me and you typ? Så jag satte mig och började skissa lite, och ovan har ni resultatet. Blev riktigt nöjd faktiskt!


Imagine me and you



Någon som har sett denna? I så fall, några synpunkter? :)

Den ska i alla fall jag slå på alldeless strax!


Boobies

Haha, alltså jag tror nog att denna tatuering har blivit den på mig själv som jag tycker mest om nu. Först var det växten vs. texten på armen, men nu börjar denna ta över. Kanske för att denna är i bättre skick än den på armen ;-) Alla mina gaddar skulle behöva fyllas i, så det är kanske vad helgen får gå åt för.. Hehe.



Vilken tycker du?


Gief d1rr!


Vill ha........


Its up to you




Själv ska jag.. Eh.. ja.. Städa kanske? Fylla i tatueringar ifall jag inte är någon meeees. Och rita lite till andras tatueringar.

Ingen som känner för att vara lite social med moí?


Här var det städat i garderoben!



Sådär ja! Nu har jag gjort det någorlunda bättre i min ena garderob. Jag var väldigt sträng mot mig själv och rensade ur verkligen massvis med kläder! Det blev tre proppfulla ICA-papperskassar med kläder, så jag är stolt över mig att jag fick iväg så mycket kläder. :) De går ju endå till välgörenhet, så lite får man väl offra ;)

Får se ifall jag orkar mig på min andra garderob imorgon, kanske man ska riktigt städa, och kanske packa ner i kartonger? Eller a, det är nog inte så bråttom med det.. men endå!



Efter lite städning blev det "fruktsallad" ;D Dock så hade vi inte så mycket hemma att komma med, så det fick endast bli ett äpple, en banan, ett par polka-chokladbitar och toppat med sockerhjärtan - för att det inte skulle bli föör nyttigt! (a)


OhYEAH!

Precis när mörkret började falla så säger jag ba.....



Det vankas TVÅ lägenhetsvisningar i början av next week! :D Så tummen upp för det föfan! :)

Nu ska jag titta på 18 year old virgin, x)

Framtiden är vår

Sådär ja! Efter mycket velande fram och tillbaka så blev detta på bilden mitt resultat. En utbyggnad till datumet alltså. :)

Skulle ju fylla i mina hjärtan som jag skrev i förra inlägget, men det blev bara 3 st utav dem för att det gjorde så in i helsikkke ont säger jag bara! Så, den får jag fylla i flera gånger, lär aldrig ta den igen i en sittning (a) Lilla mesen jag är, haha.

Så iaf, satte jag mig och letade en speciell symbol jag ville ha, för någonting som jag vill tatuera. Men, jag hittade inte någonting som jag tyckte var passande, så jag ändrade mig och ville göra en liten tjock fågelunge. Haha, låter säkert wierd, men har sett några bilder och de är hur söta som helst! (a) Meeeen, jag kunde inte rita av den, jag vet inte vad som riktigt hände, haha, så jag gav upp den tanken också..
Så tänkte jag en liten liten ängel, verkligen miniatyr. Det blev samma där, hittade ingen som passade riktigt, inget som föll mig för smaken direkt. Så jag sket i det.

Istället googlade jag på latinska ordspråk, och fann detta.

" Futurum nobis est " - Framtiden är vår




Vilka av dessa 3 tror ni blir resultatet?



Jag ber om ursäkt för mitt slarviga PS-jobb, men klaga inte ;)


Min "fredagskväll" ;







Idag är det "fredag" :D Kort och soft dag i skolan idag, och lekte sedan en stund med Elli. Vi var först upp på Kvantum innan vi gick hem till mig, så jag köpte med mig en cola och massa snacks. Mums mums!
Visste inte vilken av de nya chokladerna jag skulle prova, så jag kom hem med båda två :$ dock tycker jag mest om Kokos-chokladen, för Polka-chokladen var lite För söt, även om den smakade bra endå. Jag älskar ju polka, så egentligen har den gått ner ganska bra, fast kokos var godast :)

Nej ni, nu ska jag gå och kissa liteeee, för er som undrar, haha! Och sedan, ska jag fylla i denna tatuering jag har på vänstra benet :) Får se ifall jag fyller i min fjäril på insidan också samtidigt, eller ifall jag senare, imorgon kanske, börjar på en ny som jag har på G ;)


Dagens

Humör: Trött som satan
Plus: Ett glas iskall cola vid hemkomst
Minus: SEG idrott
Kläder: Mjukisar, linne & hoodie
Frisyr: Utsläppt
Låt: Naturally
Mat: Makaroner & kåårv
Väder: Molningt och kallt
Händelse: Bus med älskling :D <3
Planer: 'Plugga', kanske rita lite?
Drog: Marianne(godis)
Måste: Lägga mig tidigt
Saknad: Min älskling ju
Ser fram emot: Imorgon :-)


Helt onödigt inlägg

Godmorgon godmorgon!
Här sitter jag i skolan och har pysslat lite med bilderna jag tog igår, och gett dem till våran fotolärare. Om dryga en halvtimme börjar engelskan, och då sätter även nationella muntliga igång. Fy i satan vad jag inte vill! Jag hoppas jag slipper idag iaf.. känner mig inte så, taggad.

Idrott på Muskö känns inte heller så, skoj, så jag eeeeh. JA!
Gud, har nog inte så mycket att säga idag känns det som.

Vill typ bara hem, lägga mig i sängen och sovaaaaaaa. Sova sova sova... mysa med vovvarna.


Självporträttfotografering






Jag ber om ursäkt att jag inte är så snygg, blir galen på mitt ansikte rakt framifrån eftersom jag är pyttepyttelite vindögd, vilket ser helt åt skogen ut.. (a) Nae kanske är charmigt, men jag vill inte ha det så iafff. Men men, ett par bilder blev det iaf.

Nu ska jag kissa & sedan hoppa i säng, ladda upp för ett kort skolvecka! :)


Adobe Photoshop CS5



Love this!


Pusspuss

Denna bjuder jag på. Haha fyfan! Blev masserad av älskling :)



Mesta man ser här är väl Vissla i fokus, och under Niclas där till vänster ligger jag, någonstans, haha :)


Yäääy!

Ååååååh har precis kommit på vad jag vill göra!
På fritiden, alltså som en 'idrott' typ.

GALET vad jag vill göra det.
Sjukt med skoj!
Haha :)

Berättar inte något än ; - )




..för nu ska jag sova, Godnatt!

Hell yeah, it's done!



Sådär, ja! Det var väl inte så svårt ;) Nu är den klar, Sålänge. När båda har läkt så ska jag göra finliret så att alla linjer blir så lika tjocka som möjligt :) Haha, ganska logiskt kanske att de ska vara det. Självklart försökte jag så gott jag kunde att göra det redan nu från början, men det är alltid något som behöver fyllas i, så är det :)


6 maj

Godmorgon allesammans!
Här sitter jag och har precis plattat håret, och ska alldeless strax ta en promenad med Vissla innan jag pyser iväg till bussen. Idag är det ingenting speciellt i skolan, och inte heller har jag något planerat efter skoltid. Det tycker jag i o f s är väldigt skönt, att bara komma hem och slappa. Funderar på att slänga mig framför tvn då eller något, slockna en stund - som jag faktiskt gjorde igår också, hihi.

Idag ska jag troligtvis ta hem mina målningar från utställningen, som för stunden står i skolan och dammar. Skönt, med stjuts hem! Hihi :-)

Men men, nu ska jag och vovven ut.
Skriver senare.

Ska för övrigt Gratta min syster Elina som fyller år idag! Grattiiiiis <3

CIAO /

Dagens;

Humör: Lite illamående och är rätt trött..

Plus: Att få pussa på min älskling i skolan

Minus: KissNÖDIG under en 2h's projektredovisning

Kläder: Just nu, linne & mjukisar. Annars leggings & tröja

Frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg

Låt: Trivium - Ignition

Mat: Rostbiff, potatissallad och ceasarsallad<3

Väder: Sol + regn, hm? Gief sommar dirr!

Händelse: Skola & sovaaaaa..

Planer: Lägga mig i sängen och läsa innan sovdags

Drog: Godis, som vanligt. Och rostbiffffff!

Måste: Sova, känner jag..

Saknad: Pluttisen min

Ser fram emot: Vet inte riktigt



T.L - Mardrömmen har bara börjat

"Amanda Jakobsson är 29 år gammal när hon och en kompis blir överfallna. Tack vare polisen Peter Aronsson klarar de sig undan med livet i behåll men när Amandas lägenhet sedan blir vandaliserad och fotografier tagna på henne i smyg börjar dyka upp inser hon att något är fruktansvärt fel.

Amanda flyttar tillfälligt in till Peter som hon vid det här laget har ett förhållande med men när hon bestämmer sig för att flytta hem igen blir hon kidnappad och nu är det upp till Peter att lista ut vem som har henne innan det är försent."

Text från Adlibris.com



Idag var vi i konsthallen för att ta ner våran utställning. Efteråt hade vi lite spillotid, så jag och Jennifer gick runt i biblan som för övrigt inte ens hade hunnit öppna - så vi var ensamma där, vilket var hur skönt som helst - och tittade på olika böcker. Jag tog en som jag fastnade för tack vare titeln, och nappade direkt efter att ha läst bara första sidan av första kapitlet. Fort som satan röck jag upp mitt bibliotekskort i största hugg och lånade den. Utan tvekan, den måste läsas! Och läste precis lite recensioner, och den har bara fått bra omdömmen, så den ska jag självklart läsa!


Nyduschad vovve



Såhär ser min lilla prinsessa ut för tillfället. Hon är nyduschad och ren, men dyngblöt. Hon envisas med att rulla i min säng även fast jag tjatar på henne att hon inte får. Deeet är rätt typiskt henne, haha. Men, hon är så urgullig när hon är tilltuffsad sådär, så var bara tvungen att ta en bild i alla fall. :-)


Ny design på ingång!

Ny design är på ingång, och jag har väääärldens idé! Så får vi se ifall jag lyckas genomföra den ;-)

UPDATE: Klar! :-) Vart inte riiiiktigt som jag hade tänkt mig, men det duger ;-)

Bara för att jag älskar den



Jag är supernöjd med denna, och ser fram emot att göra på andra sidan också.
Gör det dirr efter att denna ömhet har lagt sig ;-)


L0V3






Vilken är finast?


Gårdagens;




Ena biten av nyaste gadden :-)
(ska göra en likadan spegelvänd på andra sidan ;-))


Decoys Valentine



Decoys Valentine "Vissla" , världens finaste vovve! <3


Dagens låt



Rihanna - Fire bomb


KAT <3

Alla älskar Kat. Det finns ingen som inte tycker om henne, that's it!
Hon är LÄTT min förebild, fast jag är dooock inte så förtjust i henne
som blondin, hahah. Vad säger ni? ;-)


Älskade hundar

Det är tydligt att våra hundar inte klarar av att vara tillsammans. Det är så jävla tråkigt att det ska vara så, men en terrier är väl alltid en terrier. Det är väl så det är..

Hoppas som fan att jag och Niclas får en lägenhet snart så de slipper vara tillsammans.


1 maj

Idag är det 1 maj, och idag har vi hunnit göra massvis. Först blev det ner till centrum och göra det vanliga, tippa på hästar och fika. Därefter åkte vi till två olika loppisar, och senare handla på Kvantum. Nu har jag precis ätit lite från gårdagens mat, lax och pommes, supergott! Men, är väldigt mätt nu, så kommer inte orka äta en tårtbit när Elina med familj snart kommer hit och vi lär fika :-)
Min syster jobbar på Ica Maxi, så jag 'beställde' en superdupermysig filt som jag hoppas att hon har med sig. Ett måste när jag och Niclas flyttar! :-) Då skulle jag kunna ha ett tiotal filtar i soffan, hihi.

Vissla har gått och blivit skendräktig. Jag och mamma hoppades på att det skulle vara valpar på G, men det är skendräktighet istället. Fast, kanske lika bra det, tror att damen har fått tillräckligt med valpar. ;-( Fast, det vore något de!

Nejni, nu ska jag dra mig härifrån.
Skriver kanske senare ikväll!


RSS 2.0