Glow after dark



Den här skönheten fick jag av pappa idag :D Han kom hem ifrån en Ålandsresa idag, och köpte med sig en varsin parfym till moi och mamsen, så snällt utav honom!
Och, jag fullständigt älskar denna parfym. Luktar så otroligt gott!


Ge oss lyan!

Jag sitter ivrigt och väntar på att Niclas ska ringa upp och säga att vi ska skicka in våra papper till SSB, så att de kan skicka de vidare till hyresvärden. Meeeen, de har stängt för dagen, så jag antar att de hör av sig nästa vecka ifall det blir så. Får dock inte ha för höga förhoppningar, men endå, går inte att låta bli att hoppas.

Är SJUKT taggad, haha!


Gårdagen;

Hej bloggen! Här sitter jag med Vissla i mitt knä och halvsover. Jag är supertrött, och även ifall jag har väääärldens sovmorgon till 12.45, så 'får' jag inte sova. När jag och älsklingen låg och sov imorse, så kröp en stor j*vla spindel på min arm, så jag flög så oerhört högt ur sängen, och la mig aldrig igen. Älsklingen fick leta igenom sängen två gånger för att hitta det stora krypet, men han hittade den aldrig. Det innebär att jag måste göra en storstädning av rummet för att jag ska hitta den och sedan ta dö på den någongång. Fyyyy säger jag bara, usch usch..

Men men.
Igår åkte jag och älskling för att titta på en lägenhet :D Det var superskoj, eftersom den enda visningen jag minns att jag har varit på, är när jag gick i 6an på grundskolan och vi skulle flytta till det här huset, här jag bor nu alltså. Fast då var jag liten, och nu är det ett par år efter, och jag gick ensam med min älskade pojkvän. Vi blev supersugna på den lyan, verkligen. Passar oss utmärkt storleksmässigt, och ligger väldigt bra! Och, vi får besked redan idag, eftersom inflyttningen är redan IMORGON. Helt galet vilken snabb inflyttning det är, haha! :-)

Mamma och jag rensade ur massa påslakan och örngott som vi har här, som jag har fått att ta med när jag och Niclas flyttar. Det blev 3 stora fulla flyttkartonger, haha! Fattar ni hur mycket jag har fått då? ;D Massa glas, koppar och tallrikar har jag också fått. :-)))

Ajuste, igåår. Jag lekte med hundarna igår, och då hände samma sak som hände för ett tag sedan. De leker, och blir sura på varandra, som leder till att de rent utav förbannade på varandra så de hoppar på varandra. Kim bet sig fast om Visslas huvud, och jag griper fort som fan in för att hon inte ska bli ihjälbiten. Så nu har hon bitmärken där pälsen har försvunnit precis ovanför båda ögonen. Ser ut som ett Z eller N, beror på hur man vänder på det. Men helt onödigt, blir så sur när sådant händer.. Så fick hon väl ett sånt tryck att hon började blöda typ, bakom ögongloben eller något? För det rann över ögonvitan. FYFAN. Stackars mitt lilla hjärtegull :(
Men,  nu mår hon bättre. Tur det! :-)



Nu ska jag ta mig något att äta, och sedan kanske börja göra mig iordning lite.
Har ju inte direkt bråttom!

Bjuder sålänge på en vacker bild på mig från i somras;


Mammaaas födelsedag

Grattis mamma som fyller år idag!! :-)


Nöjd med nationellt prov

Hej bloggen! Här sitter jag och Jennifer i skolan och bara väntar på att tiden ska gå. Vi har precis smält i oss en varsin läsk och en kokosboll, så jag vet inte ifall det blir någon lunch för min del iaf, hah..
Provet gick jättebra tycker jag! Jag känner mig nöjd, och är säker på att det är minst ett G. Jag hoppas på det iaf?..

Fast nae,
nu har vi bestämt oss att vi ska gå och försöka få i oss någonting innan lektionen börjar, om 20 min.

Hörs förmodligen inte senare, isf imorgon :-)

Bara lite kort kanske

Hej hej hej bloggen! Eller godmorgon kanske man säger?
Tänkte bara informera att.. jag överlev natten, eh? Ja. Haha. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva, så ja. HAH!

Nu ska jag gå ut med Vissla, och sedan gå mot bussen till skolan. Önska mig ett stort lycka till, för nu börjar som sagt, dagen med ett 100 min långt nationellt prov! Dock så är det Write-delen, den tycker jag bäst om. Bara skriva skriva skriva. Kommer gå prima, hoppas jag.
Slutar 11.40 idag, kan det bli bättre?

Längtar tills efter skolan, då ska jag och min älskling upp till Ösmo och titta på en lägenhet :D ! Därefter blir det hem och mysa :)


Morgondagens planer




Sådär ser alltså min torsdag 29/4 ut för mig. Imorgon alltså.
Nu ska jag lägga mig och sova, för imorgon börjar vi dagen
med det nationella provet alltså.

Önska mig lycka till!

(HEADERN ÄR BARA PROVISORISK)


Lite shopping kanske?

Gårkvällen blev jobb för hela slanten, så det blev sängen ganska fort efter jag kom hem, dock var det väääldigt segt att komma upp imorse för det, eftersom jag inte var hemma förrän strax innan 23.

Idag har jag varit på PRIMA, och därefter var det tänkt att jag och mamma skulle till IKEA. Så blev det inte, så vi åkte till Rusta och till ÖB istället. Inte lika roligt kanske, men lite fann man endå :-)




10-pack flyttkartonger, 6 st koppar och ett badrums-set med tvålpump, kopp & ett fat :) Sen massa godis, nötter och ett eget måttband, haha!


<3

Det finns ingenting som betyder så mycket som du gör för mig. Bokstavligen så lyser du upp min
tillvaro och gör min dag. Vad vore jag utan dig? Inte bra mycket ska jag säga dig, för du är hela
mitt hjärta och mitt liv. Det är dig jag vill gå hand i hand tillsammans med genom livet, dig dig dig älskling.

Du är det finaste jag vet, och jag älskar dig så otroligt MEST av allt!


Eh, tråkigt typ.

Här sitter man och har superont i magen. Undrar vad det kan bero på nu då..
Funderar på att stanna hemma från skolan imorgon också, så vi får väl se hur det blir med jobbet då också. Suck säger jag. Jag som behöver jobba! Måste måste..

Nae ni.
Nå skola blir det inte.
Sova ska jag ta mig då göra!

Fast, inte nu. Haha :(
Eller jag vet inte. Typiskt mig att inte sova om jag inte mår bra..


Idrottsprov och vaniljbullar

Här brevid bjuder jag på en urtjusig bild från i lördags. Snygg va? Haha eller inte :)

Igår somnade jag sött, och vaknade drygt en halvtimme innan klockan skulle ringa. Jag hade ont i magen och kunde därmed inte somna upp, så jag satte mig framför datorn istället, like always. Ingen frukost fick jag i mig, då beslöt jag mig för att stanna hemma från skolan. Jag åkte istället till skolan senare för att göra idrottsprovet, som faktiskt gick väldigt bra för att vara jag, haha!

När jag kom hem tog jag ett par av mammas nybakade vaniljbullar och tittade igenom mejlen. Då såg jag att jag och Niclas har fått en kallelse till visning på en av lägenheterna som vi har anmält intresse om! :D Sjukt roligt! Vare sig vi får lägenheten eller inte, så är det alltid kul att gå på visning :) Så vi är taggade, på torsdag gäller det. Och redan dagen efter lär vi få veta hur det blir! :D För inflyttning sker på lördagen, så det är snabba puckar där ;)
















Elli, jobb & förberedelser inför kusinfirande

HEJ BLOGGEN!
Dagen och gårdagen har spenderas med Elli. Hon sov här under natten, vi gick till skolan imorse, och vi har lekt lite idag efter skoltid också. Nu ska jag strax förbereda mig för att hoppa i säng, då jag ska upp tidigt och jobba frukost. Det var ett tag sedan man gjorde det, men det kommer gå prima ballerina :-)
Därefter blir det hem och chilla lite, träffa Elli och tagga till för kusinens födelsedagsfirande! Det är hur resten av den kvällen kommer att se ut. Söndag antar jag att det bara blir att ta det lugnt, och plugga MÅSTE jag göra också, för prov har vi på måndag.


Pms-barn.... ASUIFHAIFUJSHDK!!!!!!!!! damp?

ÅÅÅÅÅH JAG ORKAR INTE MEEER!!!!!!!!


jävlafulafan


Hatar att vara smaaaaal..

JAG ÄR SÅ J***A LESS PÅ DETTA! Jag vet inte vad jag ska göra? Jag får typ skriva ut mig från skolan och binda fast mig i min datorstol, ha en potta på mitt rum och ett proppfullt kylskåp precis brevid - , att jag bara äter och äter, och inte går en meter för att förbränna det lilla jag får i mig.

Haha, skämt å sido. Bra sugen blir jag..

Titta liksom, bilden nedan, på mina armar? DET är inte alls okej! Jag är så himla smal, och jag trivs inte med det. Och nej, jag är inte alls fin som jag är. Jag önskar att jag kunde tänka så, men jag trivs inte alls med den kropp jag har. Jag vill ju ha ett bra självförtroende, och det har jag verkligen inte..

Och säg nu f*n inte "men det är bara att äta!" , FÖR DET FUNGERAR INTE SÅ LÄTT! Vore det så enkelt, så skulle jag väl endå göra det? Jag har en fobi som hindrar mig från att äta hur mycket som helst, någonting som hindrar mig från att äta ens normalt. Min magsäck blir ju mindre, men jag VILL äta, jag VILL gå upp i vikt! Skulle vara glad ifall jag fick 10kg till. Ska göra motsatsen till fettsugning när jag har fyllt 18, haha! Det vore något..

Och det gör mig så OTROLIGT less på alla dessa reklamer om viktminskning. Det är minst lika många som har problem med att gå Upp i vikt, och faktiskt behöver/vill ha hjälp med detta - jag är en av dem!
Vad är motsatsen till Nutrilett?


Butterfly on my butt


(inte klar)


22 månader <3

Tiden går verkligen fort när man har roligt, eller hur? Här sitter jag, den 20 april 2010 och har precis vad som hände för idag 22 månader sedan. Jag och min prins träffades för första gången i våra liv, det var den dagen som du och jag blev en. Så idag, firar vi 22 månader tillsammans - 2 månader kvar tills vi firar 2 år.
Haha, många 2:or där ;)

Du är allt jag ber om, du är hela min värld, mitt hjärta, min kropp och själ. Det finns ingenting som har gjort mig så hel som du. Kan liksom inte tänka mig ett liv utan dig gubben.

Jag älskar dig <3


19:e

Godmorgon bloggen! Visst är det fint väder? Javisst, men luras inte av solen ni ser som lyser utanför erat fönster. Det gjorde jag! Tog på mig för lite kläder, och märkte när jag var ute med Vissla nyss att det faktiskt inte är så varmt som det ser ut att vara. Eller jo, i solen är det skönt! Plus att, det kommer bli varmare under dagen, det blir det ju alltid. Men iaf.

Bild på vad jag har på mig får ni se senare, men kan iaf säga att det blev tunna(2 par) strumpbyxor, en "kjol"(egentligen ett tublinne) och en kortärmad skjorta, och över det en kofta.

Men, nu ska jag iväg till bussen.
Lång dag idag, men endå bara en 'riktig' lektion. Haha, får ni det att gå ihop? ;)

See yah!

Love is in the äääir

MÅSTE bara berätta, att ni ser som på bilden nedan/headern,
jag tänker ta mig faen gå och göra så på ett riktigt träd, och sen
så tänker jag ta den bilden istället.

Denna är ju tagen från en hemsida, när "jag gjorde" en låt om och
till honom :D
De flesta har nog en likadan bild om sig själv och sin käraste ;)

Haha, lite onödig info, men endå :)


Lite segt?

Innan jag börjar piggna till alltför mycket tänkte jag bara lämna ett tassavtryck här.

Jag är dötrött och har ont i fötterna efter helgens arbete. Stolt är jag iaf, att jag verkligen jobbar! Haha. Nej men allvarligt. Vissa jobbar ju inte alls? ;) Möhöh.

Satt precis och tittade igenom lite hemsidor med lägenheter, och jag fattar inte hur svårt det ska vara att hitta en lya? Eller alltså.. två lägenheter vi var intresserade av rök idag ur mina och Niclas händer. Och i fredags ytterligare en rök..  Nu har vi tre kvar, än så länge. Dock känns det som om vi inte kommer ha någon chans där heller, eftersom vi står i kö, och de "drar" ju de 5 st som har stått i kön längst. På Nynäsbostäder har vi inte alls stått länge.. Men men. >.< SEGT! Jag som trodde vi skulle flytta snart, haha :( Men men. Hoppas på Vika!
Annars, mjau. Blir lite besviken typ när det inte blir som man har tänkt sig. :(..

Men, jag och mamma ska iaf försöka dra oss till IKEA någon dag. Då ska jag passa på att köpa lite smått o gott! Spelar ingen roll ifall jag flyttar imorgon eller om ett halvår. Kan ju packa ner prylarna någonstans. Blir endå alltid så sugen på att köpa när jag är däär. Har redan gjort värsta värsta inköpslistan på deras hemsida, haha :D

Aja.
NU, blev inlägget för långt.
Sova var det, ja?

NATTI






Bilder från, i somras? (09)
Jag & älskling var och fotade
på Vaktberget :)


I <3 VISSLA





Ni måste hålla med om att jag, har världens absolut mest finaste hund!
Jag älskar henne så, min lilla söta Vissla.


35 frågor om min pojkvän

1. Hur gammal är han - 19 år & 2 månader :)
2. Vad kallar du honom - Älskling, pluttis
3. Vad har han för ögon färg - Bruna
4. Hur länge har ni känt varandra - Sen 20 juni 2008
5. Hur länge har ni varit tillsammans - Som föregående fråga, 22 månader :)
6. Hur träffades ni - Midsommarfirande med vänner
7. Dricker han alkohol - Japp
8. Röker han - Mjoo..
9. Har du vart hemma hos honom - Såklart!

10. Vad gör ni när ni är hos dig - Datorn, tvn & myser :)
11. Är han snygg - Världens snyggaste!
12. Är han en jävel på att kyssas? - Den bästa
13. När pratade du med honom sist - Drygt 1 h sedan
14. Har han ätstörningar - Nej?
15. Har han sexig kropp - Såklart!!
16. Vad lyssnar han på för musik - Samma som mig 
17. Vad är han bra på - Vara min drömprins
18. Vad gillar han för filmer - Skräck, action, komedier
19. Vad tycker han bäst om hos dig - Allt :D
20. Brukar han ge dig komlimanger - Jaa!
21. Har du gråtit i hans famn - Mjo.
22. Har du vaknat upp med honom bredvid/i hans famn - Såklart, och det är MYS!
23. Charmig, blyg eller otrevlig - Charmig ofc.
24. Har han träffat din mamma eller pappa - Båda två, ja.
25. Gillar dom honom - Jaaa :)
26. Vad gillar han för mat - Det mesta.
27. Tar han hand om dig - Är som en prinsessa med honom :)
28. Pratar ni om allt - Han är min pojkvän - min bästa vän - så, ja
29. Har ni bråkat någon gång - Yes
30. Känner du honom väl - Ja :)
31. Tycker du om honom - Nej, jag älskar honom!
32. Tycker han om dig - Nej, han älskar mig :D
33. Bråkar ni ofta - Var ett tag sedan nu, men har hänt ett par ggr ja.
34. Gör du allt för honom - JA! Vad som helst.
35. Kommer ni alltid vara tillsammans? - Ja. För det finns VISST kärlek som vara förevigt!


Woooork



 (bjuder på bilderna, bara för att jag känner mig så vacker just nu, hah! *ironiiii*)
Här sitter jag en fredagskväll och börjar faktiskt bli trött. Idag på form-lektionen åkte vi ner med våra målningar och form-prylar till konsthallen, eftersom det är utställning på onsdag(esteternas dag). Därefter åkte vi tillbaka och jag kunde fortsätta med en annan uppgift. Jag och Jennifer, som för övrigt fyller år idag!!(STORT Grattis till dagens 18 åring!), gick och åt och därefter träffade jag Niclas som jag spenderade min håltimme med. Jag följde med han och de andra elarna till el-huset, och som alltid får jag med mig någon elpryl på tillbakavägen, haha! Den här gången blev det en mätare som man mäter spänningen i ett eluttag. Fråga mig inte vad det heter, haha!.. När jag kom in till skolan blev jag direkt frågad ifall jag hade gått och blivit elektriker. SJÄLVKLART! :-) Ligger i blodet liksom..
Men men. Efter skolan postade jag en bostadsanmälan för mig och Niclas. Eller, mestadels för Niclas eftersom det är han som är myndig utav oss, men endå. Vi kikar för fullt efter lägenhet, så vi hoppas på flytt så snart som möjligt. Som haha, när jag och mamsen diskuterade om när vi skulle gå upp för att inte krocka i badrummet för att jag ville ha duschen, så suckade hon och sa "När ska du flytta?" haha. SNART! :D Har ett par lägenheter på G, yäääy! Måste åka till IKEA och köpa in lite småsaker. Och helst skulle jag ha velat ha denna helg känner jag nu, till att rensa ut massa SKIT jag äger. Men, det får komma senare, så bråttom har vi ju inte.

Nu måste jag verkligen ut och rasta vovven min, och sen blir det hopp i säng. Imorgon ska jag nämligen jobba! :-)


Slash feat. Fergie - Beautiful Dangerous


TAGGAD!

HEJ BLOGGEN! Jag är glad glad glad så det skriker om det, och det roliga är väl att det har man nog märkt på mig idag. Ringde jobbet och har fixat mer mer jobb <3, så det blir till att jobba redan i helgen. LÄNGTAR! Vill verkligen komma igång känner jag.

Nämnde jag att jag och min käraste letar lägenhet? Vi har tre stycken på G, så vi får se ifall det blir någon napp. Bara att vänta och se! SÅ TAGGAD! En i Farsta, en i S Vika och en i Nynäs C. JAG ÄR SÅ TAGGAD SÅ DET SKRIKER OM DET! Haha!

Och plugga skulle jag ha gjort idag? Det blev det inget av.
Istället kom Therese hit, vi skissade lite på hennes tatuering jag ska göra så småningom, även om det inte blev helt klart. Sedan kom Alicia hit som jag tatuerade på foten hennes. Jag skulle fylla i Mathildas tatueringar också, men det blev framflyttat till söndag istället.
Imorgon får jag se ifall jag kan locka hit min älskling, kanske han inte är så sugen på eftersom jag ska jobba imorgon och söndag. Men vad gör det? Det finns WoW på  min dator också, haha! ;D

Men, nu MÅSTE jag skriva på min läxa som jag har tills imorgon. *suck*

Min målning är nu KLAR! Här ser ni lite av den :)


Donna's

Godkväll allesammans!
Jag är så trött så trött, och border verkligen försöka sova, så jag tänkte bara slänga upp bild på målningen som kommer bli helt klar imorgon! Tur det, för det är min absolut sista chans att göra klart den på också ifall den ska med på Esteternas dag, som den självklart ska.

Jag och Jennifer satt och målade ute i solen idag faktiskt. Var ett par stycken som gick förbi och saktade ner när de passerade, för att spana in våra vackra målningar :D Såhär såg det ut när jag satt med målningen i knät(ja, jag la den i knät, går lättare tycker jag), och hur den blev när jag blev färdig för dagen. Ser att det bara är ett par stycken rosor kvar nu att skugga, sen så doooone! :D




Vad tycker ni, än så länge? :) Vet att det är dåligt ljus på bilden, dumma mobilkamera, blommorna är inte sådär svarta, haha :)

Och bara för att jag inte har så jättemånga bilder på denna dam, så får nu Kim vara
vovven i detta inlägg :) Istället för Vissla, som för närvarande ligger halvt deckad i
min säng och sussar!



Puss på du fina vovve, och självklart till min lilla Visselpipa också. <3


My big love



Åh vad jag längtar! <33333


Update

Hej mina nära och kära :D Eller nåt, hah?
Här sitter jag i skolan på dagens första lektion - Grafisk illustration - och ska illustrera Rödluvan(en sammanfattning utav hela berättelsen). Går inte så bra, vet inte riktigt på vilket sätt jag ska illustrera. Började bara teckna som vanligt först(med ritplatta i PS), men jag blev inte nöjd, så jag tog bort allting. Får alltså börja från början.. på något annat sätt.

På tisdagar brukar jag inte ha någon att ta sällskap med på lunchen, stackars mig, hah, eftersom så gott som resten av klassen börjar 11:45, förutom jag och typ två andra som börjar 09.25. Men, idag har jag turen att Jennifer ska komma och äta med mig :D Så, jag får sällskap, wieho! Haha.

Nu direkt efter lektionen tänker jag gå direkt till kuratorn och prata med henne om en lägenhet. HOPPAS verkligen att vi får det här att gå igenom nu! Vore så otroligt kul, verkligen! Fast skulle nog behöva prata med massa olika folk för råd, tips och hjälp. Men det löser sig nooog :) Tänkt iaf att vi ska försöka hitta en lägenhet tills senast då vi börjar 3an, dvs direkt efter sommaren. Fast, det skadar inte ifall vi får en tidigare ;)



Men iaf. Efter lunchen har vi kulturhistoria, som sägs börjar bli roligt nu då vi börjar med epoker, musik alltså typ. Lite mer intressant än tidigare kanske :) Och sen, bär det av till PRIMA i Haninge. Känns som om jag inte har varit där på ett tag, men endå har jag klarat mig fint under den tiden ^^. Tur det, eller?

OCH EFTER DET, ska jag åka till min älskliiing :) Vill nu nu nu. Saknar honom hela tiden <3
Men, nu tänkte jag nog vara lite duktig och koncentrera mig på min lektion, kanske?
Lär inte skriva mer idag, så det blir imorgon eftermiddag/kväll I guess.
Då återkommer jag med hur det gick hos kuratorn :)

/

Lägenhetskoll?

Jag och älskling har tagit upp mer på allvar om att skaffa lägenhet. Vi ska be skolan om hjälp, brukar gå lättare. Dock blir jag bara så förvirrad med allt man ska tänka på. Har sökt hur mycket som helst på Google om att flytta, vad man ska tänka på, vad man måste eller inte ha. Största och första frågan för oss är hur mycket pengar vi har att röra oss om, och det är verkligen komplicerat. Det är mer än bara studiebidraget, och skriver Niclas sig i Nynäs så blablabla.. Haha, det ääär komplicerat! Självklart kan man ansöka om bostadsbidrag, men det är lika komplicerat det, haha! Måste nog ta och snacka med jobbet så jag får det mer fast där än vad jag har nu. VILL jobba jobba jobba!! Får nog ta och leta lite mer jobb också. Får väl la se hur det går nu i sommar också? x)

NÅGON som har tips när det gäller att flytta hemifrån? (a)


Kallt krull




Oj vad trött i ögonen jag börjar bli. Jag börjar bli varm igen också,
var ute för en stund sedan med Carina, och då var det aaaaapkallt.
Men, nu börjar isen smälta och man börjar bli lite varm igen.
Jag funderar på ifall jag ska lägga mig i sängen framför en film,
men jag känner endå inte för att sova än.
Kommer nämligen somna dirr ifall jag startar en film..

Men, omg ser ni krullet jag fått efter att jag har varit ute i bara
någon timme? Haha, helt galet vad det krullade ihop sig
när det blev kaaaaallt. Dock tycker jag att det blev rätt
fint endå, haha eller vad säger ni? :D

Usch vad seg jag är. Trötter.
Buhu.


Skopunkten


What'aya want for me?

Godmorgon allesammans!
Fy bubb, man får då aldrig sova, ha? Eller, det får jag väl egentligen, men lika bra att man går upp ifall man ska vara lite social någon gång, hah!
Och jag säger bara... JAG HATAR MIN HALS!!!!! Känns som om jag kan sitta och hosta hela dagen. Så jävla jobbigt. Idag får vi nog verkligen pysa till Apoteket och köpa något mot hostan. Usch usch usch annars. Hostar hela tiden juuu..

Nu ska jag iaf sminka mig och sedan fixa iordning lite frulle!

NEJ! Inte sova, än. Först lite...eheh, frågor? (a) Skojs!

1. Hur gammal är du om fem år?

23 år. Haha, omg. Låter ju mycket :( För om 5 år, det är ju 'snart'..

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Mams & paps!

3. Hur lång är du?

1,66 var jag när jag mätte mig sist.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Början på Hachiko - A Dogs Story

5. Vem ringde du senast?

Elli <3

6. Vem ringde dig senast?

Elli <3

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

HAHAHA..

"Bajsar   /granath"


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på vem det är jag ska prata med, men helst sms tror jag!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Gifta :)

10. När såg du senast din mamma?

För ett par timmar sedan.

11. Vilken ögonfärg har du?

Blååå :)

12. När vaknade du i dag?

Runt 13-tiden

13. Vilken är din favoritjulsång?

Mariah Carey - All I want for christmas

14. Vilken är din favoritplats?

Järnboås :)))

15. Vilken plats föredrar du minst?

Sjukhus

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?

Jadu. Jag vet inte faktiskt :o

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Minns ej, men vaknade upp en massa gånger av att jag trodde att jag hörde olika ljud som var lääääskigt. Då smög jag in till mams o paps, la mig mellan dem i sängen, eller på mattan nedanför mamma. Haha!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?

När jag pratade med Carina på msn :)

19. Hur stor är din säng?

1,20

20. Har du stationär eller bärbar dator?

Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Tshirt & trosor!

22. Hur många kuddar har du i sängen?

14 st.

23. Hur många landskap har du bott i?

Eeeeeett,

24. Vilka städer har du bott i?

Nynäs & Ösmo

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Barfota!

26. Är du social?

Nja, det ska jag nog inte säga :( Är så sjukt blyg. Men, börjar någon prata med mig, så är det chill :) Jag har svårt att ta första steget liksom.

27. Vilken är din favoritglass?

88:an, lätt!

28. Vilken är din favoritefterrätt?

Bananasplit!

29. Tycker du om kinamat?

I LOVE IT! <3 Friterade räkor ska're va!

30. Tycker du om kaffe?

Kommer aldrig i livet börja dricka kaffe. Fy bubblan säger jag bara.

31. Vad dricker du till frukost?

De senaste 2 veckorna har det blivit hett te. Annars, oboy/juice. Beror på vad som finns hemma.

32. Sover du på någon särskild sida?

Höger.

33. Kan du spela poker?

Jag är kung!
...fast.. kanske inget lyckat pokerface inte.

34. Tycker du om att mysa/kela?

<333333

35. Är du en beroendemänniska?

Haha, lite kanske!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Noppppppe.

37. Vill du ha barn?

Japp, flera!

38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska & tyska. Inte direkt bra kanske, men iaf. ^^ Grundläggande kan man väl säga.

39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej, tur det?

40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Spelar ingen roll, bara jag bottnar!

41. Vad spenderar du helst pengar på?

Dyrare grejer, som t.ex. kamera/dator/mobil.
Känns bättre att ha köpt något "ordentligt" för pengarna än bara t.ex. smink som endå tar slut någon vecka senare, haha.

42. Äger du dyrbara smycken?

Inte så värst.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Navy CSI, heter det väl? HAHA!

44. Kan du rulla med tungan?

Neje :(

45. Vem är den roligaste människan du känner?

Elli & Niclas! Har alltid roligt med dem.

46. Sover du med gosedjur?

Vissla är mitt lilla gosedjur :)

47. Vad har du för ringsignal?

Infinity

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja, de ligger i en kartong på vinden.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Ett par av kuddarna i sängen.

50. Flirtar du mycket?

Ja guuuuud ja.



Eller inte?

51. Kan du byta olja på bilen?

Hahaa, neeej? (a)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Har ju inte ens börjat övningsköra än?

53. Vilken var den senaste boken du läste?

Prom.

54. Läser du dagstidningen?

Metro <3 Haha :D

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

NP

56. Dansar du i bilen?

Hur ska det gå till?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Minns eeeej

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Eeeeh. Ja, vad var det.. Minns inte det heller, haha.

59. När var du i kyrkan senast?

Tror det var när Astrid skulle döpas.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

Börje & Thomas!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

Ett par dagar bara tror jag.

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Niclas & Coffe överraskade mig och Elli med nygjorda pannkakor med grädde(rosa!) och sylt/socker, när vi låg och vilade framför tvn. Vi visste ingenting, det var hur gulligt som helst!

63. Vad lyssnar du på just nu?

Lady Gaga - Telephone

64. Har du varit med i tidningen?

Mjaaaau

65. Vad är det konstigaste du ätit?

Eeeh, tror jag inte äter konstiga saker? :p

66. Vem såg dig naken senast?

Niiiiclas ofc!

67. Vad är det för färg på din tandborste?

Svart/silver

68. Hur imponerar man på dig?

Jadu. Jag vet inte, haha :D

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Beror på vem/vad jag är ledsen/arg på :D

70. Har du någon piercing?

10 i öronen, 2 i näsan, 1 i tungan, 1 i naveln och båda brösten.

71. Din största vinst?

1000:- presentkort på ICA, Bingolotto :D Haha! Jag var dock så ung så jag fick bara hälften av pengarna, minns att jag gick rakt till Barbie-dockorna och plockade hästar & stall, hahaha.

72. Civilstånd?

Har världens bästa pojkvän som jag snart har spenderat 2 år tillsammans med!

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Bloggen, FB, BDB, Kissies blogg (a) & Kenzas blogg.

74. Är du fåfäng?

Vad är det? :D

75.  Ångrar du någonting du gjort?

Japp, det gör väl alla?

76. Hur gammal är din pappa?

50+

77. Vilket är ditt drömjobb?

Tatuerare

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?

Åka till Thailand med Niclas & familjerna

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?

Hundar, papegoja, undelater, zebrafinkar, nymfparakit, kanin, marsvin, degusar, ökenråttor, tamråttor.

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?

- Jag har piercat tungan Själv, med en tjock synål, 3 gånger innan mamma sedan märkte, och jag fick ta hos en studio.

- När jag gick i högstadiet hade jag en jobbig period som ledde till att vi var SÅ nära på att flytta härifrån. Minns att jag hittade ett jättefint hus i.. ja, vart låg det? Typ Enköpig eller något sånt. Ville verkligen flytta, men det blev inte så. Och idag, är jag glad för att vi aldrig gjorde det heller.

- För ett tag sen försökte jag och en tjej till starta ett tjej-hockeylag här i Nynäs, jag fick klubba, puckar, handskar, nya grillor & hjälm, ett hockeyspel och var verkligen jätte-taggad ett tag. Men, det dog ut. Det blev inget lag, för vi kunde inte ens åka skridskor över huvudtaget, så vi gav upp ganska snabbt, hahah!

(En fjärde punkt: det tog mig typ 20min att svara på denna fråga, haha.. :( )

81. Svär du ofta?

Hahaha, FÖR ofta!

82. Sverige när det är som bäst?

Jag fattar inte frågan?

83. Kan du åka slalom?

Kan inte ens stå på ett par skidor, ju?

84. Vad har du ätit i dag?

En macka till frulle, en crossiant, revbensspjäll & potatissallad, choklad & chips.

85. Vad har du för utbildning?

Grundskolan, gick sedan IT med inriktning El & natur ett år, och går nu Estetiska programmet.

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?

Magen & mina ögon.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?

Brösten, mun-partiet och partiet under hakan(inte halsen). Och min hållning!

88. Vilken är din bästa egenskap?

Envis :D
Eller, det är väl bra?

89. Vilken är din sämsta egenskap?

Blir lätt sur och avundsjuk/svartsjuk.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?

Eeeeeh, hatar historia, hahaha.

91. Saknar du något?

Japp.
Mycket.


92. Är det viktigt att fira födelsedagar?

Jag tycker att de ska firas, men det behöver inte vara värstavärsta firandet. Till måtta tycker jag!

93. Vad gör dig ledsen?

Det behövs ganska lite..

94. Vad gör dig glad?

Godis :D Och glada vänner :)

95. Har du varit gift eller förlovad?

Nej, men vill och ska bli! Har jag bestämt, haha.

96. Vad ska du göra i helgen?

Träffa vänner & fira min systerson.

97. Vad är det knasigaste du gjort?

Finns nog mycket knasigt :)

98. Vad har du för laster?

Vad är laster, för något? :( Haha.

99. Vem är din förebild?

Man ska ha sin mamma som förebild, så jag säger mamma!
Annars... KAT VON D <3

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?

Gå & kissa! Sen slå på en movie.
Sova sova sova.

Dags att sova, eller?

Med denna ljuvliga bild(ironiiii), så tänkte jag avsluta 'kvällens', eller kanske nattens, datorsittande. Blev väldigt mycket för länge, eftersom jag nog måste gå upp snart ifall jag ska följa med till C som vanligt på lördagar. Tippa hästar, fika & åka o handla.

Men, imorgon ska jag göra mer än så ocksååå!
Jag ska faktiskt träffa en tös som det var oerhört länge sedan jag träffade, verkligen umgicks med. Therese heter hon, och vi gick i pararellklass i grundskolan, och jag vet inte hur många somrar sedan det var när vi umgicks, hon, jag och Elli ni vet?
Så imorgon, ska vi träffas, snacka lite minneeeeen, och få se ifall vi får ihop en skiss på tatueringen jag ska göra på henne efter sommaren.
Blir en hel sleeve(dvs en fullt tatuerad arm), så det ska bli skojjjjjj :)

Efter det får vi se ifall jag träffar Carrrrina, en promenix eller nåt. :)

Men, nu är det dags att dra igång 'Bröllopsfotografen'. Lär endå bara se de första minuterna, för sen läääär jag ju bara somna så hårt! Haha.



NATTI /


Mobiiiil

Det är helt galet vad jag är sugen på en iPhone. Det ligger nog faen högst upp på listan på vad jag vill ha nu.
Det känns verkligen så, haha :(..
Funderar nu starkt på att sälja min rosa lilla pärla. Egentligen vill jag inte, men jag lär hellre få den såld, än min Sony Ericsson W580i, eller vad tror ni? Men, kanske ska försöka få den såld iaf.. Vore något, ha?



bild lånad från macoteket.se


Bjuder på lite kvällsbilder



Smiley

Godmorgon allesammans! Här sitter jag med min Vissla i knät, har världens rethosta och näsan bara rinner och rinner. Det är verkligen hur äckligt som helst, och hur jobbigt som helst. Jag som har så svårt att snyta mig också.. blir till att det sätter sig i skallen istället, och skapar världens huvudvärk också. MYSMYSMYS (yn)

Nu tänkte jag börja göra mig iordning lite, för jag ska åka iväg lite med mamsen min. Sen blir det nog till att shoppa lite tattoo-prylar på nätet när jag kommer tbx. Dags för ny leverans nu sörrni :-)

Haha och mjau på min smiley<3 Skiter i ifall den är ojämn, det ska bebis fixa till efter läkningen, men den betyder så mycket bara för att det är han som har gjort den :-) <3


Måste-köpa-2010-lista


Noraa

HEJ BLOGGEEEN!
Nu är jag tillbaka, skönt säger jag! Man längtar alltid hem till mams & paps, så är det ju ;$ och bloggen.. datorn.. hem! helt enkelt, haha.
MEN, självklart har jag haft det superkul! Veckan har spenderats med älskling(ofc!), Elli & Coffe, mestadels. Vi har ridit, gosat med vovvar, tatuerat och bara umgåtts. Supermys!
Så idag, runt 19.30 var jag hemma här i Nynäs igen. Kan dock säga att jag längtar lite tbx, man vänjer sig ju att liksom, vara? :( Haha.

Här är Coffe's tatuering jag gjorde typ andra dagen vi var där. Inte klar här, men endå :) ;



Haha, min älskling fick lov att göra en smiley på min rygg också :D Fin va? :D ;



Här är söta Nora med sina drygt ett dygn's gamla valpar :) Så SÖTA!


Mobilbloggande

Hej bloggen! Det var länge sen jag skrev och varför vet ni. Jag och Niclas sitter utanför Nora och degar lite. Han glor på sm finalen och jag leker med hans lur, det är därför det här inlägget kanske inte kommer bli så långt ;) men , jag skulle bara meddela att jag lever, och säga att jag är tillbaka på banan imorgonkväll, eftersom vi åker hem imorgon. Jag lovar att berätta om veckan då,eftersom det är lite segt att skriva i bloggen på en iPhone :) men men, nu ska jag nörda vidare :)

Byebye



Sista nu.
Nu ska jag bara ladda över lite musik från pappas dator till luren, sen tar jag hunden med mig och går
mot tågeeeet. Orkar inte sitta hemma och vänta, det är så drygt :o Men men. Snart bär det av!

Vi kommer vara borta en vecka, hemma den 8:e alltså. Under helgen kommer jag i alla fall inte ha någon
mottagning alls, så ni vet. Efter det kanske det blir bättre iaf d; Jag vet inte, hah.

Nora(Örebro) - Here we come! ;D

Bye bloggen & alla <3


Black



Här sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå. Resfeber har jag också, får jag visst
alltid så fort jag ska åka iväg någonstans. Suger. Men men.

Målat naglarna gjorde jag nyss! Svart fick det bli, för det är snyggt.
Häx-varning när det gäller mig idag, för jag har Bara svart på mig idag,
förutom strumporna som har massa olika kulörer.

Men men.
Pusspusspusspusspuss ifall jag inte skriver mer.
Eller jo, jag ska försöka klämma in ett till inlägg innan vi pyser!


Resfeber?

Hej bloggen! Jag sitter vaken än, och det kan man undra sig varför. Trött börjar jag att bli, men det har jag inte varit länge alls, konstigt konstigt. Men, tänkte i alla fall uppdatera lite innan jag slår på en film att somna till, så ni vet att jag lever menar jag ;-)

Idag sov jag länge. För länge. Kanske för att jag inte kom i säng igår förrän strax innan 4 imorse... ? (a) Hihi. Så, vaknade strax efter 1, och hann inte göra så mycket innan det var dax att åka på kvällsskola. Färdig blev min målning i alla fall INTE, men det är inte så jätte mycket kvar heller. Fick reda på, när jag var där, att vi har nästa vecka's lektion på oss också att göra klart, och det var tur det, annars hade det varit kört för mig nu..



Sådär ser den ut för tillfället iaf. Texten blev klar, men blev inte som jag hade velat att den skulle bli, så får jag tid så tänker jag finslipa den. Annars, är det bara rosorna kvar. Syns knappt alls på bilden, men de är uppskissade, ja, ni ser ju de tillhörande bladen. ^^)

När jag kom hem duschade jag Vissla, och höll på att få hjärtstopp när Visslas klor skulle klippas. Hon om någon HAAAAAAAAAAATAR, med ren svenska, när man ens NUDDAR hennes TASSAR. Jag höll på att bli galen, för jag vet inte hur många timmar det tog för oss att ens ta en tass? Stackars hund, verkligen, men de var verkligen i behov att klippas..
Men, fick de klippta tillslut, tur det.

Packat har jag nu också gjort! Fick ner alla mina tatueringsprylar i en stor sminkväska jag har, så nu ligger de tätt packat, och det känns skönt, så de inte kastas omkring i stora bagen som jag har. Dock är den hur tung som helst. Har inte alls mycket kläder med mig, för en gångs skull, men tatueringsgrejerna väger bly, haha. Får se hur jag ska ta mig ensam till centralen imorgon, med tunga väskan och EN HUND under armen. Haha! Tycker synd om Vissla som ska behöva gå igenom centralen :( Vi tycker inte om centralen, och hon tycker inte om tåg över huvudtaget.. fy fy. Cirka 4,5 h's resande totalt framför oss imorgon då <3 Hm. Tur att vi möter Niclas på C i alla fall.

Och innan dess, måste jag köpa handskar och godis.
Massor massor massor av godis.
Eller, så får det bli i Örebro/Nora.

Men handskar måste jag ha i alla fall ha, den saken är klar!
Får jag ta i Haninge imorgon när jag endå ska till PRIMA på förmiddagen.




Och sorry för.. vad heter det.. 'trassligt' inlägg. Blev en blandad kompott. Hehe. Men nu vet ni! :D
Jag lär skriva imorgon innan vi åker.
Så, sålänge, nattinatti!


RSS 2.0