Kul med iphone

Sitter hemma i soffan med Vissla och tittar lite på Beck. Niclas sitter och spelar, och jag har inte alls mycket att göra. Dock har jag städat lite bland prylar vi har haft i källaren, men fortsätter nog mer imorgon tror jag.
Och fasen vad jag vill ha tillbaka min dator :( den har varit på lagning i snart fyra hela veckor! Så, får nöja mig med älsklingens iphone sålänge..

Sitter hos min mami & papii




Idag har jag krattat en massa, så nu är jag helt död i mina armar. Dääärför sitter jag och myser i soffan med vovvarna :-) Hihi!


Neeeeeew



(:


knäppa bilder på knäpp tatuering



-


BLÄ !

Helsikeeee vilken yrsel jag har! Jag kan knappt gå, och detta har varat ett par dagar nu! Sinnessjukt.. Har illamående och molvärk(mensvärk liknande) till och från, så jag blir knäpp! Fan alltså. Tror att jag ska flirta med älsklingen när han kommer hem så att vi kan gå till sjukan. Detta är cpjobbigt..


Finding Bliss


Denna såg jag nyss, och den var bra tycker jag :) Se den ;) !

Jag saknar dig mer än allt

Inatt drömde jag om min prinsessa. Min älskade fina ängel som nu sitter och äter korv(hon ääälskade korv!) på ett rosa moln där uppe i det blå. Jag saknar henne så. Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få henne tillbaka till livet igen, om hon fick vara frisk och kry. Nu lider hon iallafall inte längre, så kanske att hon har det bäst där hon nu är. 

Världens finaste Donna, det finns absolut ingen som du. <3


i will always love you <3


Justin Bieber


Svar på fråga

För er som undrade hur jag gjorde denna tatuering på halsen, så ska jag berätta kort och sagt att jag endast använde mig utav en spegel. :-) Ni kanske tycker det låter jättesvårt, men har man en stencilmall innan, vilket jag alltid använder mig utav såklart, så är det bara att följa linjerna - även ifall de blir spegelvända.

Plättlätt ;)



Inga problem alls att göra en hals-tatuering på sig själv :)


Missat min nya gadd & byxorna?



Liiite egopicts ja, som jag bjuder på, hihi.
Som ni ser har jag en ny gadd gjord för några dagar sedan.
"Live Love Laugh"
Sista kanske inte stämmer in på mig så värst mycket, men jag gillar det. Det är fint!

Och annars, fick jag ett par jobbarbyxor av papsen förrigår tror jag det var(ja, lite dagvild haha). Skiitsnygga, marinblåa "elbyxor" som jag säger, då Niclas har likadana fast där det står typ El-programmet Nynäshamn eller något sånt. På mina ville jag ha som papsen har på sina, "A Nilsson El & Fastighetservice". Hihi :D Så, lär bli mina byxor som jag kanske har när det målas och jobbas! :)

Och tatuerade tjejer i "snickarbyxor" är ju bara så rawr ;-) Haha!


Vill bara sluta..

Gud jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner att jag bara skulle behöva, typ, DÖ?
Nej men vafan.. jag orkar inte skolan längre. Jag ORKAR inte gå till skolan, för jag får en sådan jävla Å N G E S T. Jag känner nu när jag pratar(skriver) om det, att pulsen bara blir högre och högre. Jag orkar inte, jag kan inte! Och jag vet att det är nu man ska gå emot sig själv och säga att "Jag kan visst!" , men jag vet inte hur många gånger jag faktiskt har försökt. Men jag kan inte. Jag orkar inte..

ASSÅ ! ... jag vet inte huuuuur mycket jag har att göra. Kommer typ ta studenten med massa IG..

Tatuering är skoj



Har missat att visa att jag har lagt till lite blommor på armen :) Ni ser de större blommorna som inte sitter på någon gren, gjorde jag härom dagen. Har även tre stycken på underarmen, och två stycken som är näst intill min stjärna på insidan av överarmen ni vet :) Nu väntar bara att växten fylls i, och även "Donna" på min underarm. Annars, längtar jag galet tills jag har hela armen klar :)



Här sitter jag annars i soffan hos mamma och pappa där jag är ensam hemma med Vissla och Kim. Vi har det såå mysigt. Jag kom hit redan strax innan halv nio imorse då jag inte var sugen att vakna med en jävligt bakfull pojkvän. Så, jag tog med mig vovven hit, och ja, här är jag nu.

Sick Puppies <3




this is me and our dogs now


Dagens mys!



1: jag, lina & vissla målade med händerna/tassarna - bokstavligen! , 2: jag & vissla myser i soffan , 3: myste mer med min bästa vän , 4: busade med pojkarna, 5: grabbsen spelar, och jag.. eh. ska vi inte prata om , 6&7: JAG ÄLSKAR DIG VÄRLDENS BÄSTA <3


My heart beats for love


fotad med nikon d90 + nikon 18-105mm

Hej alla! Sitter och bloggar från Niclas dator medans han själv är på toa, haha! Får passa på ;) Jag har precis sålt min D40 och håller på med tvätten nu också. Hade tänkt att tatuera lite mer på min arm såfort jag har slängt in ny tvätt i maskinerna, och så skulle jag ju behöva plugga en hel del. Dock är det cpsvårt när jag inte har en dator, som jag gärna skulle vilja ha. Hoppas att Niclas kan offra sig någon dag och låna ut denna (:


Nej ni, jag har mycket att göra, och lovar att återkomma såfort jag har tillgänglighet till en dator, när det nu blir.

 

PUSS !


Illustration

Här sitter jag med en mjölkchoklad-bit i munnen och funderar på hur jag ska sätta pennan i pappret. Jag har egentligen hur mycket teoretiskt plugg som finns att göra, men väljer att göra det roligaste jag har i uppgift att göra. Jag har nämligen fått jobb som illustratör! Tro det eller ej! Det är skitskoj, och jag trodde aldrig att det skulle komma ett erbjudande till mig bara sådär, innan jag ens har hunnit gå ut skolan. Så nu ska jag göra allt jag kan - och lite till, för att visa det bästa inom mig.

Skolan kan bara................ brinna upp.
Tycker jag.

Vill bara sluuuuuta skolan nu nu nu..

Boooring. Men det var väl inget nytt.

Usch. Det är kallt och jag har hur mycket plugg som helst att göra. Jag orkar inte alls, vill inte, orkar inte, vill inte, och tänker inte. Eller jo, det tänker jag, men jag vill inte. Jag tror att jag har minst 4 svenska-uppgifter att göra, en kulturhistoria och en idrottsuppgift. Sen har jag ett hemligt projekt på G, plus att jag måste måla lite också.. Sen VILL jag inget mer än att bara lägga mig i soffan ihoprullad i ett täcke och rita lite så som jag vill.

Men nej, det får man självklart inte. Otur otur..

Nej nu ska jag vattna blommorna och vänta på maten.
Tydligen ska jag diska också.. Ciao

Studentbeställning hos mamsi&papsi

Heeeeeeeeeeeeej bloggen.
Här sitter jag hemma hos mamsi & papsi som inte är hemma, och myser i soffan med Kim & Vissla. Jag har suttit och ändrat i min studentbeställning för typ tredje gången tror jag det är, så nu är det bara att vänta på ytterligare en orderbekräftelse.

Älsklingen har åkt in till stan och lämnat in dels hans telefon, och så min laptop som VERKLIGEN behöver fixas. Så ja, det lär inte bli mycket dator för mig nu på ett tag antar jag..




såhär skoj har jag.. (a)


ES3 spexfoto idag!


foto: david källman


Ja, detta var idag i skolan.

Adobe Premiere Pro



Sitter i skolan och gör det som ni ser på bilden ovan. Har dock inte kommit långt alls, men på en bra början iaf! ;-) Lina, du kanske känner igen filmklippet :D Jätteskoj är det iaf! Måste nog ta och fixa hem programmet hemma, för satan vad skoj det var när man väl hade börjat och verkligen har en idé i huvudet. Hem och filma lite blir det också! ;-)

 

Annars, lektionen slutar om typ en timme, och jag kan inte göra så mycket mer idag för det behövs som sagt filmas mera för att fullgöra filmen min. Så det är väl bara att vänta av tiden eller något >.< eller nåt. Sen lunch, lektion och sedan skolfotografering innan vi slutar för dagen! USCH,
någon som är sugen att tvätta istället för mig? x))


Felicia goes happy again!



Titta vad jag kom hem med nyligen! :D

Efter en lång stunds fundering om vilken kamera jag ville köpa, OM jag skulle köpa en ny kamera över huvudtaget, eller vad jag skulle ta mig till över huvudtaget, så bestämde jag mig igårkväll.
Så, jag vandrade ner till centrum imorse strax innan 10 för att kolla på AudioVideo hur deras priser var, men vände klacken fortare än kvickt när jag såg deras priser, och tog istället bussen upp till Expert. Där sa det klick med en gång för en Nikon D90 med ett Nikon AF-S DX 18-105/3,5-5,6G ED VR objektiv (a)

Först hade jag funderingar på en D300s ju, men tyckte att den var helt galet för dyr efter en grundligare tanke. Sen, när jag såg att D7000 skulle komma ut inom kort så blev den aktuell. Men, jag tog mig en ytterligare funderare och bestämde mig att vara liite mer ekonomisk och satsa på en D90 istället.


Så, nu för tillfället har jag två kameror att klicka runt med ;) SuperkulkulkuL!!!

Ska ju in till stan med foto-klassen snart och åka till Fotografiska och titta på utställningen Fashion, så kan nog bli att jag tar med mig nya skönheten! :D

....................

Alla har vi våra mindre bra dagar. Idag är en sådan dag för mig.
Igårkväll mådde varken jag eller Niclas bra, så det blev sent i säng för våran del. Dock trodde jag att jag skulle må bättre imorse efter lite frukost, men det hjälpte inte. Med illamående och magvärk somnade jag om och stannade hemma från skolan. Jag fick min stationära dator, skärm och tangentbordet sålt idag iallafall, så jag har gått och blivit lite rikare, vilket känns bra.

Nu framåt kvällskvisten har jag blivit bara mer och mer deprimerad. Jag vet inte varför, och tänker nog inte sitta och berätta allt i bloggen som surrar i mitt huvud, men måste endå skriva av mig lite. Jag hatar att vara deprimerad. Det suger verkligen, ..






Nu ska jag, eh.. kanske sova.
Eller inte.


Vissla & Kim





Fotade lite idag när vi var hos mina föräldrar. Vovvarna blev det mest. Hihi!


RSS 2.0