Nyfödd prins

Helluhellu allesammans!

Här sitter jag i fåtöljen framför tvn med Kim i mitt knä. Älsklingen ligger i soffan brevid med Vissla i sin famn, och CSI NY är det som gäller för stunden. Mam och pap är hemma om drygt en timme efter en dag på Gotland, så jag och älsklingen har inte gjort så mycket idag eftersom vi skulle vara hundvakt. Vi gick upp rätt sent, då vi ställde oss och lagade våfflor till frukost. Efteråt tog vi cyklarna till lägenheten och målade en sista vända på luckorna. Äntligen har vi blivit färdiga med luckorna och lådorna, så imorgon ska vi sätta upp handtagen så att vi kan sätta tillbaka luckorna på platsen :) Älsklingen skulle fixa med elen också, men det var något som inte stod rätt till så pappa får väl hjälpa till imorgon och kika på det. Imorgon kommer även tapeterna, iaf några av dem, så det lär börjas tapetseras imorgon, skoj skoj :D Annars är det inte så jättemycket kvar att göra, så vi tror att inflyttningen kan bli till i helgen! :D Kul ju :D får se när vi åker och köper en ny dusch och spis också :) Kakla lite i köket ska vi göra också, och köpa svart kakeldekor.

Och Välkommen till världen säger vi till Elina & Daniel's lille Killian som kom vid 12-tiden idag!

Kommentarer
Postat av: lina

Ni vet att dom kommer stambyta senare, alltså dom har väl sagt att dom ska göra ett stambyte på toaletterna i fem år typ men i vintras eller något fick alla typ börja betala 5% mer i hyra är förut för att det ska gå till stambytet så det sker väl snart.

Våran Toa är skit äcklig men vi valde att inte göra något åt det för att vi hörde om stambytet och då är det helt onödigt att göra om för dom kommer ändå riva det vilket som... "/

Vi ses :)

2010-07-07 @ 06:57:35
URL: http://l-illis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0